Lindsay Lohan részegen karambolozott

2007.05.27. 10:50
Paris Hilton celebtársaságot kaphat a börtönben: egykori legjobbarátnője, Lindsay Lohan szombaton hajnalban összetörte kocsiját egy fán, és persze kiderült: amellett, hogy részeg volt, némi kokaint is találtak nála.
Fotó: Photorazzi

A színésznő két ismerősét fuvarozta Mercedes SL-65-ösével, amikor hajnali fél hatkor Hollywoodban, a Sunset Boulewardon felszaladt az útpadkára és a fáknak csapódott. A baleset szerencsés kimenetelűnek mondható, mivel senki nem sérült meg komolyabban, csak maga Lohan szerzett pár “kisebb horzsolást a felsőtestén”, jogi következmények szempontjából azonban nem biztos, hogy ilyen jól jár.

A rendőrök szerint ugyanis a színésznő ittasan vezette autóját, ráadásul a helyszíneléskor még némi kokain is előkerült, bár “nem nála találták meg” – idézi a TMZ.com a Beverly Hills-i rendőrség hadnagyát, Mitch McCannt.

A színésznő természetesen nem várta meg a helyszínen a rendőröket: átült egy másik autóba, és a Century City kórházba ment, hogy ellássák a horzsolásait. A rendőröknek ide kellett utánamenniük, hogy közöljék vele: letartóztatják, amiért ittasan - és vélhetően drog hatása alatt is – vezetett. McCann szerint Lohan valószínűleg gyorsabban is ment a megengedettnél, amikor elveszítette az uralmat a kocsi felett. A színésznő sajtósa egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

A piát és a drogokat köztudottan fogyasztó Lohan még nem töltötte be a 21. évét, így az USA törvényei szerint törvényesen még nem is fogyaszthatna alkoholt. Ehhez képest idén januárban már az elvonót is megjárta, és úgy tudni, kokainból napi két és fél gramm az átlagfogyasztása, kedvenc reggelije pedig a tequila vodkával.

Lohan hamarason egyébként mér legálisan ihat, sőt, szülinapját egy vodkagyár készül megtámogatni. Ha egyáltlánéppen szabadlábon lesz. Exbarátnője, Paris Hilton ugyanis a jövő héten kezdi meg börtönbüntetése etöltését, amit hasonló vétkek miatt szabtak ki rá.