horoszkóp

Lindsay Lohan kicikizte Paris Hiltont

2006.08.21. 14:03
Az egyik botrányos celebritás beszólt a másik botrányos celebritásnak. Az egykori tinisztár azt állítja, a Szex és New York tette őt férfifalóvá.

Lindsay Lohan beszólt riválisának, Paris Hiltonnak, olvasható a Female First elnevezésű portálon. A színésznő palástoltan Hilton elhíresült szexvideójára célzott, miközben arról panaszkodott milyen kétes telefonhívásokat kap mostanában.

Nyögnek, mint Hilton

„Elkezdtem sorozatosan zaklató telefonhívásokat kapni – nyilatkozta az Elle magazinnak. – Néha üzeneteket is hagytak a mobilomon. Egész sokat ordítoztak, és érdekes módon pont olyan dolgokat mondtak, mint azon a bizonyos videón. Amúgy Paris nagyon belejött a videózásba.”

Lohan nemrégiben még azon töprengett, véget vet kicsapongó életének, ám most meggondolta magát. Arra hivatkozott, hogy a kilencvenes évek sikersorozatának, a Szex és New Yorknak köszönheti, hogy ilyen hektikus a szerelmi élete. „A sorozat mindenben megváltoztatta az életemet. Hogy azok a lányok hány pasival bújnak ágyba!”

Nem főzik azt olyan forrón

Pedig lehet Lohannak nem ártana lassítania, hiszen nem is olyan régen kórházba vitték a Georgia Rule című film forgatásáról. Stúdiófőnöke közleménye szerint nem a melegtől és a munkától merült ki, ahogy a színésznő szóvivője korábban bejelentette, hanem a folyamatos partizás miatt, írta annak idején az AP.

"Nem veszem be a kifogásait" - írta James G. Robinson, a Morgan Creek stúdió első embere levelében, amit Lohan mellett producereknek és ügynököknek is elküldött. "Maga, kisasszony, és a képviselői, a sorozatos késéseket mindig különböző betegségeknek, rosszullétekre fogják, ma úgy hallottuk napszúrást kapott. Mindannyian tisztában vagyunk az egész éjszakán át tartó kicsapongásaival, és tudjuk, hogy emiatt kimerült."

A színésznő anyja, a szintén színésznő Dina Lohan szerint a vádak nevetségesek, a lánya igenis beteg volt, és a sok munkától és melegtől lett rosszul. A mama mellesleg homályos fotókon együtt kokainozik, meg whiskyzik a lányával, tehát nem tűnik a legmegbízhatóbb forrásnak, amit mond.