Lindsay Lohan Paris Hilton levetett pasijával járt

2004.12.15. 09:49
Amikor Paris Hilton hírét vette, hogy vetélytársnője, Lindsay Lohan bepasizott, első dolga volt felhívni és elújságolni neki, hogy Clarence Fuller, Lohan új szerelme már neki is megvolt. Lohan ennek nem örült.

Lindsay Lohan december elején jött össze Clarence Fullerrel, pár nappal azután, hogy előző barátja, Wilmer Valderrama szakított vele. Fuller és Valderrama jóbarátok, így Lohan nem most ismerkedett meg az Armani-modellel, sőt - egy közös ismerősük szerint - már korábban is vonzódtak egymáshoz, de Lohan akkor épp Valderramához fűződő kapcsolata miatt nem kezdett semmibe.

Hilton már megint bekavart

Amikor Lohan most elárulta a New York Postnak, hogy Fullerrel jár, Paris Hilton nem késlekedett azonnal felhívni őt és tudatni vele, hogy neki már megvolt a srác. A meglepett Lohan - aki már ismeri pár éve Fullert, de erről nem tudott - nem volt túl boldog, amiért Paris után következik a sorban. Azonnal felhívta barátját és megkérte, hogy magyarázza el a dolgot, és bár Fuller tagadta az egészet, Lohan nem hitt neki. "Ezen kicsit összeszólalkoztak" - mondta egy közös barátjuk "És azóta Lindsay csak írogatja neki az sms-eket, ő meg nem válaszol neki."

Lohan tanácstalan

Lohan hétfőn végül megkérte Fullert, hogy látogassa meg, de a sértődött férfi végül csak 15 percet töltött nála. A színésznő meghívta őt a Marquee-ban tartandó lemezbemutató partijára is, de végül hiába várta, Fuller nem tűnt fel a színen. "Szegényke igazán nem túl boldog emiatt a Hilton-dolog miatt, de nem tudja, mit tegyen" - fűzte hozzá a lapot informáló barát.