Lohan abban bízott, hogy a Cirque Lodge-ban megismert új barátjával együtt talán sikerül leszoknia az alkoholról. Ennek ellenére az elvonó után újra inni kezdett.

Egy hétig sem bírta a józanságot Lindsay Lohan. Annak ellenére, hogy most hagyta el Amerika állítólag leghatásosabb terápiáját nyújtó exkluzív rehab-klinikáját, ismét inni látták, ezúttal egy utahi szálloda bárjában, írja a femalefirst. "Nem úgy tűnt, mintha érdekelné, hogy épp most jött ki a rehabról" - mesélte egy szemtanú.

Lohan tisztán – képek

Lohan, aki szinte az összes pénzét drogokra, alkoholra, majd ezt követően elvonókra költötte, állítólag újra munkát keres és visszatér Hollywoodba, hogy egy filmszerepről tárgyaljon.

Mégsem ő a támasz?

Úgy néz, ki tehát, hogy nem vált be Riley Giles, akire Lohan új, józan élete támaszaként számított. Lohan és Giles a Cirque Lodge-ban ismerkedett meg, a pár együtt távozott a háromhónapos terápia után. A színésznő az In Touchnak adott exkluzív interjújában elmondta, kapcsolatuk a 25 éves profi snowboardossal először barátságként indult, majd sziklamászás közben annyira összemelegedtek, hogy végül egy lépcsőházban estek egymásnak - mindezt Giles még barátnőjének is bevallotta.

Lindsaynek mindensetre nem Giles volt az egyetlen kalandja Cirque Lodge-beli tartózkodása alatt, ahol a terápia és az ismerkedés mellett még kokainozásra is szakított időt.

Összeillenek

Giles azt mondta, nem Lohan az oka annak, hogy szakított barátnőjével, akivel három éve éltek együtt, és - az exbarátnő szerint - a közös jövőt tervezték. "Még azelőtt szakítottunk, mielőtt Lindsay-vel randizni kezdtem volna" - mondta Giles. Az elhagyott barátnő persze máshogy látja a helyzetet: "Lindsay Lohan ellopta a vőlegényemet és tönkretette az életemet". Az exbarátnő egyébként azt is elárulta, Giles az ő bátorítására kezdett bele a terápiába.

Giles egyébként méltó társa Lohannak, hiszen nemcsak ittas vezetés, hanem drogokkal való visszaélés miatt is volt már rendőrségi ügye, írja a tmz.com. A snowboardos különféle gyógyszereket, például Xanaxot zsarolt ki orvosoktól.