Lindsay Lohan apja lánya karrierjéért balhézik

2005.03.01. 15:46
A fiatal amerikai színésznő maga sem megy a szomszédba egy kis hisztiért, de apja még rajta is túltesz botrányok tekintetében. A zűrös papa azonban azt állítja, viselt dolgai csak segítik lánya karrierjét.

Lindsay Lohan színésznőként tűnt fel, ám mára már popsztárként is egyre eladhatóbb Amerikában. A tinikorú színésznőnek művészi tevékenysége mellett nagy sajtópublicitást biztosítottak hisztijei, valamint szintén nehéz természetű édesapja botrányai. A még csak 18 éves Lohan azonban azt állítja, hogy mindezek csak segítették karrierjét.

"A negatív reklám is reklám, nem?!"

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Édesapja, a 44 éves Michael Lohan szinte lánya publicitását is túlszárnyalta, amikor több esetben címlapra került. Egy ízben súlyos autóbalesetet szenvedett, és épphogy csak meg tudott menekülni a lángokban álló kocsiból, máskor halálosan megfenyegette lányát és feleségét, egyszer pedig ténylegesen meg is verte egyik unokatestvérét. A zűrös papa az ABC tévéadónak csak így kommentálta tevékenységét: "Nem azt mondták, hogy a negatív reklám is reklám? Lindsay-nek több felkérése van, mint valaha. Az emberek nem a jó dolgokra kíváncsiak, a mocskot akarják."

A verés a minimum

A tévécsatorna Primetime Live című műsora számára rögzített interjút épp azelőtt vették fel, hogy Lohan szombat éjjel karambolozott volna, de sérülések nélkül megúszta a balesetet. Ezt megelőző csütörtökön kerültek nyilvánosságra a válási papírjai, amelyek szerint a férfi rendszeresen megverte feleségét, és saját biztonsági főnöküknek kijelentette, meg fogja ölni őket. Az ABC-nek Lohan később azt mondta, hogy a válás lezajlása után szívesen venne részt egy reality showban.

Michael Lohant decemberben drog- és alkoholelvonókúrára ítélték, miután egy családi összejövetelen összeverte egy unokabátyját; 2004. júniusában pedig azért tartóztatták le, mert 3800 dolláros tartozást hátrahagyva próbált meglógni egy szállodából. Mindeközben lánya, Lindsay színészi karrierje mellett popsztár-törekvéseit kiélve egy lemezt is kiadott: a Speak című album felkerült az amerikai Top 10 listákra.