horoszkóp

Eva Longoriát a kutyája kíséri az oltárhoz

2007.03.22. 12:42
A színésznőt idén nyári esküvőjén imádott máltai pincsije kíséri majd a templomba. A vőlegény azért változatlanul a kosaras pasi, Tony Parker.

A Született feleségek színésznője igazából majd csak nyáron lesz feleség, ekkor veszi el őt Tony Parker kosárlabdázó. Mivel gyerekük egyelőre nincs, Longoria Jinx nevű máltai pincsijéért van oda, akinek a nagy alkalomra gyémántokkal díszített nyakörvet csináltatott. A kutyának jól kell kinéznie, mivel az esküvőn végig gazdája mellett lesz, még az oltárhoz is elkíséri. Ahol azért Longoria vélhetően a vőlegénynek fogja kimondani az igent.

A kis drága

Eva Longoria

"Jinxie-nek külön erre az alkalomra csináltatták a gyémántokkal kirakott, külön neki tervezett nyakörvet, amin a kövekből a 7/7/07 felirat lesz kirakva. Ez az esküvő időpontja, mert ezt mindketten szerencsés dátumnak tartják" - mondta el egy ismerősük a National Esquirernek.

A kutya a gyémánt nyakörvtől valószínűleg nem lesz különösebben meghatva, és nem csak azért, mert nem értékeli kellőképp a drágaköveket, hanem mert Longoria amúgy is havi 500 dollárt költ a kozmetikáztatására. Ennyi pénzért a manikűrözik-fodrászolják a máltait, és a fogkövét is leszedik.

A vőlegény meg édes

Longoria és Parker két éve vannak együtt, és bár tavaly szakítottak, decemberben annyira kibékültek, hogy rögtön be is jelentették: nyáron összeházasodnak.

Azóta a részleteket is tudni lehet: a San Antonio Spurs játékosa bejelentés nélkül állított be barátnőjéhez, és térdenállva kérte meg a kezét. A menyasszony ezt annyira "tökéletesnek, intimnek és édesnek" találta, hogy most július 7-én, egy Párizs közeli helyszínen megtartják a luxusszínvonalú, de családiasnak szánt esküvőt.

Építkezés és családtervezés

A 32 éves színésznő a hollywoodi celebházasságokra specializálódott Mindy Weiss esküvőszervezőre bízta az esemény lebonyolítását, mint mondta, azért, mert nem szeretne túlköltekezni. Mostanság ugyanis nagy kiadásaik vannak. "Épp most építkezünk San Antonióban, úgyhogy nem léphetjük túl a keretet" - árulta el Weissnek. Valóban nem mindegy, hány szoba lesz az épülő házban, hiszen Longoria azt már tavaly elárulta, rengeteg gyereket terveznek: "Tíz gyereket szeretnénk, és már alig várom!".