A színésznő NBA-címvédő kosaras pasija, Tony Parker nem tudta, hogy egy híres színésznővel randizgat.

Tony Parker, az NBA-címvédő San Antonio Spurs francia kosárlabdázója saját bevallása szerint megismerkedésükkor mit sem tudott arról, hogy jelenlegi barátnője, Eva Longoria a Született feleségek című televíziós sorozat egyik sztárja. A 23 éves játékos és a 30 esztendős színésznő 2004 végén, a Spurs egyik mérkőzése után találkozott egymással először. A Texas államban született Longoria, akinek felmenői mexikóiak, édesapját kísérte el a találkozóra.

Fogalma se volt a sorozatról

"Vicces, de sose láttam őt azelőtt. Fogalmam sem volt, hogy van egy ilyen sorozat" - vallotta be Parker Oprah Winfrey show-jában. Az azóta rendszeresen a legnagyobb nézettséget produkáló tévéfilmet 2004 őszén kezdték vetíteni az Egyesült Államokban. Longoria, aki ugyancsak meghívott vendég volt a beszélgetős műsorban, megerősítette párja állítását, és elmesélte, csak másnap, közös ebédjüknél derült ki Parker számára, hogy őt meglehetősen sokan ismerik.

A kikapós Gabrielle családi békére vágyik

"Mindenki odajött hozzánk, Tony pedig nem értette, hogy miért tőlem kérnek autogramot" - idézte fel a történteket nevetve. A színésznő még elmondta, hogy filmbeli szerepével, a férjét a kertésszel csaló Gabrielle-lel ellentétben számára a családi béke és boldogság mindennél fontosabb. "Népes famíliában nőttem fel, valami hasonlóra vágyom" - jelentette ki.