horoszkóp

Eva Longoriának megnőtt a feneke

2006.04.12. 10:32
Mióta szerelmes, a Született feleségek színésznője többet foglakozik külsejével. Elsőként megnövesztette a fenekét.

Eva Longoria fenékre edzett az elmúlt hónapokban, minek következtében két és fél centit nőtt a hátsója. A Született feleségek filigrán Gabrielle Solisa a The Sun-nak azt nyilatkozta, személyi edzőjének, Patrick Murphynek köszönheti a látványos eredményt. "A rengeteg napi kitörésnek és guggolásnak köszönhetően végre nekem is van fenekem" - ujjongott Longoria a brit lapnak.

A szerelem vette rá

A sorozatban kikapós karaktert alakító színésznő bevallotta, azóta foglalkozik ennyit a külsejével, amióta szerelmes Tony Parkerbe, az NBA-címvédő San Antonio Spurs kosárlabdázójába. A 23 éves játékos és a 30 esztendős színésznő 2004 végén, a Spurs egyik mérkőzése után találkozott egymással először. Longoria édesapját kísérte el a találkozóra.

Fogalma se volt róla, kivel kezdett

"Vicces, de sose láttam őt azelőtt. Fogalmam sem volt, hogy van egy ilyen sorozat" - vallotta be később Parker Oprah Winfrey show-jában. Az azóta rendszeresen a legnagyobb nézettséget produkáló tévéfilmet 2004 őszén kezdték vetíteni az Egyesült Államokban. Longoria, aki ugyancsak meghívott vendég volt a beszélgetős műsorban, megerősítette párja állítását, és elmesélte, csak másnap, közös ebédjüknél derült ki Parker számára, hogy őt meglehetősen sokan ismerik. "Mindenki odajött hozzánk, Tony pedig nem értette, hogy miért tőlem kérnek autogramot" - idézte fel a műsorban a színésznő a történteket nevetve