horoszkóp

Eva Longoria szakított pasijával

2006.09.30. 12:37
Eva Longoria és barátja Tony Parker azért szakított, mert mindkettejüknek fontosabb volt a karrier.

A Született feleségekből ismert Eva Longoria szakított barátjával Tony Parkerrel, írja a People Magazine. A színésznő korábban arról panaszkodott, hogy kosaras barátja annyira féltékeny, hogy más férfiakkal sem beszélgethet, barátaik szerint azonban nem ez vezetett a szakításhoz.

Barátok maradnak

"Barátként váltak el egymástól. Más városban élnek, és mindkettőjüknek első a karrier. Így most nem láttak más megoldást, mint egy időre elengedni egymást" - nyilatkozták barátaik.

Hivatalosan egyelőre még nem erősítették meg a hírt, de korábban már Longoria képviselője azt nyilatkozta, a színésznőnek nagyon nehezére esik összeegyeztetni saját karrierjét Parkeréval.

Sok gyerek

Tony Parker, San Antonio Spurs kosárlabdázója, hét évvel fiatalabb Eva Longoriánál, ennek ellenére mindvégig komolynak gondolták kapcsolatukat és a családalapítás is gyakran szóba került.

"Tíz gyereket szeretnék, és már alig várom! De a sorozatban nem akarok terhes lenni addig, amíg valójában nem vagyok terhes. Mi lenne, ha most hirtelen terhes lennék a sorozatban, aztán meg jövőre igaziból? Úgyhogy ha igaziból terhes leszek, valószínűleg Gabriella is terhes lesz" - nyilatkozta még tavasszal Longoria.