A Született feleségek egyik szereplője, Eva Longoria a valós életben is feleség lett. Az év legszerencsésebbnek tartott napján, 2007. hetedik hó hetedikén kelt egybe az NBA sztár Tony Parkerrel Franciaországban, ráadásul két napon keresztül. Egy feljelentőnk szerint viszont nincsenek is olyan jó lábai.

Hollywoodi csillogás és fokozott védelem övezte Eva Longoria és Tony Parker esküvői ceremóniáját szombaton, amikor Párizsban, egy Louvre-közeli kis templomban egybekeltek. A párnak szerencséje volt, mert a jeles eseményre a napokon át Párizs egét takaró felhőzet is felszakadozott, mindazonáltal a szép számban összegyűlt VIP vendégek a napsütés ellenére is nagy fekete ernyők alatt rejtőzködtek, írja az AP hírügynökség.

Ceremónia-hegyek

Jó sok kép az esküvőről

A Saint-Germain-l'Auxerrois templomban, mintegy 250 vendég előtt megtartott ceremónia az egész hétvégéssé dagadt esküvő második lépése volt. Egy nappal korábban ugyanis már megtartották a polgári esküvőt: Párizs főpolgármestere adta össze a párt a városházán.

Másfél méter hosszú uszály

Longoria a pénteki polgári szertartáson egy rózsaszín buklé Chanel miniruhában jelent meg, a szombati nagy napon pedig egy selyemgyapjúval és selyemmel kombinált menyasszonyi ruhát viselt ezüst szállal átszőve. A másfél méter hosszú uszállyal megtoldott esküvői ruhát Angel Sanchez dizájner tervezte, közölte a People című lappal a tervező szóvivője.

Született feleségek az esküvőn

A templomi szertartást követően a vendégsereg a legendás és fényűző Vaux-le-Vicomte XVII. századi francia kastély felé vette az irányt, mely Párizstól 55 kilométerre, délkeletre fekszik. A vendégek között természetesen ott volt a Született feleségek többi szereplője, Teri Hatcher, Felicity Huffman és Nicolette Sheridan is, egyedül a Bree-t alakító Marcia Cross nem tudott jelen lenni. A pletykák szerint azért, mert a két színésznő viszonya nem teljesen felhőtlen, a hivatalos magyarázat azonban az, hogy Cross nem szívesen vállalta volna be a hosszú repülőutat négyhónapos ikreivel, dadusra meg nem akarta hagyni őket. Nem született feleségként emelte a színvonalat a Michael Douglas - Catherine Zeta-Jones páros, Jessica Alba és Sheryl Crow meg a pasijaik, és természetesen Parker kosaras csapattársai.

Az előzmények

A nem túl nagy növésű színésznő és a San Antonio Spurs játékosa 2004 novemberében találkoztak először, és noha románcukról azonnal lábra kaptak a híresztelések, csak 2005-ben vallották be, hogy járnak. Parker tavaly novemberben kérte meg a színésznő kezét.

A 25 éves kosaras Franciaországban nőtt fel és a francia nemzeti kosárlabda válogatott kapitánya volt mindaddig, míg az amerikai Spurs játékosa nem lett.A 32 éves Longoria korábban a "General Hospital" sztárjának, Tyler Christopher-nek volt a felesége 2002-2004 között.

Helyszíni tudósítás Eva Longoria lábáról
Egy feljelentőnk szombaton élőben is szemügyre vette az ifjú párt: "Tegnap láttuk őket, amikor kolbászoltunk a Concord tér felé Párizsban, a város egyik legdrágább útján. Először arra lettünk figyelmesek, hogy egy hotel előtt fotósrengeteg élesíti objektívjait, majd egy irtó magas, vékony, randa pasi cikis dzsoggingban kilépett egy jóval törpébb nő társaságában, akin óriás napszemüveg volt és emiatt nem lehetett felismerni. Angolul beszéltek, elmentek mellettünk egy centire, miközben mi találgattunk kik lehettek, hogy ilyen hűhót csaptak körülöttük. Azt hittük valami angol énekesnő a testőrével, aztán megfogták egymás kezét és ez a teória egyből megdőlt. Ahogy távolodtak, a csaj fenekét és lábát néztük, megjegyeztük, hogy irtó vékony lába van és a combjai között egy A betű figyel járás közben, ami nem volt túl esztétikus látvány. Ma derült ki számunkra, hogy kik voltak ők valójában, ahogy a hotelunkba hazatérve bekapcsoltuk a TV-t és az ottani "Fókusz" leközölt egy összeállítást egy mai esküvőről. Meg kell állapítani Evának a TV-ben valahogy sokkal jobb lábai vannak, mint élőben."