horoszkóp

Átverés Eva Longoria házi szexvideója

2007.10.02. 12:46
Fizetős oldalakon állítólag már meg lehet nézni azt a videót, melyen a Született feleségek sztárja és férje, Tony Parker éppen házastársi kötelességét teljesíti. Aki azonban hajlandó pénzt költeni erre az rosszul jár, ugyanis a felvétel nem létezik, vagy legalább is nem elérhető.

A Sun értesülései szerint felkerült az internetre Eva Longoria és férje, Tony Parker házi szexvideója, ami csak bizonyos oldalak előfizetői számára elérhetőek. Ezt a döbbenetes és szaftos hírt természetesen az összes bulvárhírekkel foglalkozó hír közzé tette. Sőt, a contacstmusic.com azt is tudni vélte, hogy az ifjú pár szívesen kiadja a videót, amint a jogi részét tisztázták. Az ohhmylord.blogspot.com oldalon pedig közkincsé tették azokat a linkeket, ahonnan le lehet tölteni a pikáns felvételt. Amik aztán jól megbombázták szexoldalakkal a kattintókat.

Szex helyet hoax

Persze, mint oly sokszor, most is kiderült, hogy a felvétel nem létezik és megviccelték a celebszexre éhes olvasókat. A felvételt ugyanis sehol nem lehet letölteni, viszont jó pár pornósite önkéntes alapon megnyitja magát, ha véletlenül az előbb említett linkekre klikkelünk.

Igaz vagy hamis?

Nem ez az első eset, hogy egy állítólagos Longoria-pornó felkerült a világhálóra. Igaz, tavaly is viszonylag hamar fény derült arra, hogy a felvételen bizony nem a színésznő látható. Ráadásul miután pár nappal ezelőtt kiderült, hogy Meg White, a White Stripes dobosának szexvideója szintén nem valódi, csak egy hasonmás teszi-veszi magát a kamerák előtt, sokan még szkeptikusabban figyelték az újabb fejleményeket. Mint kiderült, jogosan.

És amit szexvideó gyanánt megnézhetnek: