horoszkóp

Norbi szerint Győzike szaknyelven hájbeteg

2006.12.21. 09:40
Schobert Norbert már készül a "The biggest looser" című fogyasztóshow-ra. A Színes Bulvár Lap úgy értesült, hogy Vágó István producerei is hasonló műsorra készülnek a konkurens csatornán, ahol Győzikét és Liptait szemelték ki műsorvezetőnek. Ebben az sem zavarja őket, hogy Liptai a tv2, Győzike az RTL istállóját erősíti. Norbi elmondta, nem tetszik neki a választás, amire Győzike gorombaságot üzent neki.

Kovács Kristóf, Fábry műsorának producere már árulja a csatornáknak a "The biggest loser" című licence-műsort. A műsorban Schobert Norbi és Béres Alexandra elhízott emberek lefogyasztásában méri majd össze tudását. A Színes Bulvár Lap úgy értesült, hogy a Legyen ön is milliomos! producerei is fogyasztóshowra készülnek, melynek vezetésével Győzikét vagy Liptai Klaudiát bíznák meg.

Szaknyelven úgy van, hogy hájbeteg

Schobert Norbi a lapnak úgy nyilatkozott, hogy nem lenne szerencsés éppen kettejükkel népszerűsíteni egy fogyásról szóló műsort. A fitneszguru ugyanis úgy véli, Győzike azért nem lenne hiteles, mert gyomorgyűrű botránya volt, családja pedig elhízott, ami szaknyelven úgy van, hogy hájbeteg. Norbi szerint Liptai szerepeltetése sem jó ötlet, mert ugyan jó műsorvezető, de nem egy emberek lefogyasztást megcélzó műsor élén.

Norbi annyit eszik, mint egy ló

Győzike azonban úgy gondolja magáról, hogy kitűnő választás, mivel már nagyon sok módszert kipróbált és negyven kilót fogyott. Norbiról még elmondta, hogy különféle partikon annyit eszik, mint egy ló valamint, hogy kapja be.