Egy Los Angeles-i turista azzal vádolta meg Jennifer Lopez testőrét, hogy ellopta digitális fényképezőgépének memóriakártyáját egy South Beach-i night clubban.
Jacqueline Thomas Bishop a rendőröknek elmondta, hogy éppen az Opium Garden étterem Club Prive nevű exkluzív klubjában ült barátjával hétfő hajnalban, amikor Lopez testőre, Nathan Butts megjelent az asztaluknál. Állítólag látta a nő vakujának villanásait és ezért akarta tudni, hogy készültek-e felvételek munkaadójáról. A beszámoló szerint Bishop és a barátja azt válaszolták, hogy csak egymást fotózták. Erre a bodyguard elragadta a gépet a hölgytől és kiszedte a memóriakártyát, majd visszaadta a fényképezőgépet és a kártyával a zsebében elillant - állítja a rendőrség.

Börtönbe kerülhet a testőr

Egy rendőr felhívta Butts-szot, aki bevallotta, hogy eltulajdonította a kártyát, de megtagadta, hogy visszaszolgáltassa jogos tulajdonosának. Azt is elutasította, hogy egy kihallgatás erejéig bemenjen a rendőrőrsre.

Ha továbbra sem tesz eleget a kérésnek, letartóztathatják - adta hírül a rendőrség szóvivője. A rendőrök az ügyészség állásfoglalását kérték, hogy eldöntsék, vád alá helyezzenek-e valakit.

Lopez szóvivője elhárította az eset kommentálását, Butts átmenetileg nem kapcsolható.