horoszkóp

Beckhamné és Lopez az önbizalomhiányról lelkizik

2007.07.09. 15:00
Jennifer Lopez és Victoria Beckham azonos gondokkal küzd. Nem, nem az emésztési problémákról és a testsúlyról van szó, hanem az önbizalomról.

Az nem újdonság, hogy Victoria Beckhammel nincs rendben valami, sőt állandóan alakuló külseje azt is sejtetni engedte, hogy nincs megelégedve magával: melleket puffaszt, soványra fogyasztja magát, hajat vágat - mégis, valami még így sem stimmel. Jennifer Lopeznek elárulta, hogy mi a baj: önbizalomhiánnyal küszködik .

Lopez a FemaleFirstnek elmondta, nagyon meglepődött Beckhamné őszinteségén, amikor a Spice Girl vallomást tett neki. A legmeghökkentőbb, hogy mindennel rögtön az első találkozásukkor rukkolt elő, és élénken érdeklődött aziránt, hogy vajon J-Lo is elbizonytalanodik-e néha napján. A népszerű énekesnőt mélyen meghatotta a kákabelűfocistafeleség őszintesége. Az önbizalomhiány nem csak az ő életét keseríti meg, állítólag Catherine Zeta-Jones is bevallotta nemrég, hogy idegenek előtt nagyon kényelmetlenül szokta érezni magát.

Beckhamné olyan cuki

Victoria Beckham

Az énekesnő elárulta "nagyon édesnek" találta Beckhamné szívből jövő kitárulkozását, ami merő újdonság, hiszen Victoria Beckhamet többnyire hisztis picsának titulálják, bár állítólag e tárgyban Lopez sem panaszkodhat. Az amerikai Glamour magazinnak Lopez elmesélte a közte és Beckhamné között lezajlott tanulságos beszélgetést: "Victoria azt mondta, hogy 'Az emberek soha nem hinnék, hogy nem vagy biztos magadban. Te az vagy? Mert én néha nagyon nem.' Azt válaszoltam: 'Igen, persze, hogy néha én is így vagyok ezzel.' Mire azt mondta:'De te olyan magabiztosnak tűnsz!' 'Persze, mert az vagyok! De ez nem azt jelenti, hogy néha nincsenek rossz pillanataim".

Lopez, a bölcs

Jennifer Lopez

Az énekesnő tanácsa az ilyen esetekre: "Tisztában kell lenned az egyéni értékeiddel - tudnod kell azt, hogy van benned valami, ami senki másban nincs meg és, hogy valami olyat tudsz adni, amit más nem tud." Beckhamné a gyönyörtől ájuldozott a csodálatos mondatok hallatán, és ezt válaszolta: "Ó, nagyon jó ezt hallani. Annyira jó, amit mondasz. Igazán kedves volt". Az egyelőre még fogós kérdés, hogy mi az, ami Beckhamné sajátossága, és még büszke is lehet rá.