horoszkóp

Pamela Anderson szerint JLo idióta

2005.04.26. 13:41
Jennifer Lopez előszeretettel reklámozza a szőrmebundákat, amivel már régen magára vonta az állatvédők haragját. A bundaellenes Pamela Anderson legutóbb idiótának nevezte a szőrmébe burkolt Lopezt, és megérti az állatvédőket, akik megkínzott állatok képével ijesztgetik a latin-amerikai sztárt új filmje bemutatóján.

Idiótának nevezte Pamela Anderson Jennifer Lopezt, mert az énekesnő szőrmebundát öltött egy nyilvános eseményre. Anderson, aki régóta nagy állatvédő hírében áll, nem csak az állatok életének védelmét hangsúlyozva kampányol a bundaviselés ellen, hanem a nők hiúságára is hatni kíván. "A bundát viselő emberek szerintem éretlenek és felvilágosulatlanok" - mondta a színésznő, majd hozzátette, Lopez kövérnek és taszítónak nézett ki a bundában, csakúgy, mint minden más nő, aki bundát visel. Emellett szerinte a bundában az embernek "ázott kutya" szaga lesz, amit még parfümökkel sem lehet elrejteni.

Csak az idióták hordják

Jennifer Lopez "A bundagyártók minden évben megpróbálják elhitetni, hogy a szőrme ismét divat és ingyen bundákat sóznak rá az olyan idiótákra mint Jennifer Lopez meg Puff Daddy" - mondta a nagymellű ex-Baywatch sztár. Lopezt már több állatvédő szervezet támadta, amiért bundát visel, sőt rendszeresen reklámozza a nagyobb gyártók termékeit. Az állatvédők most nagy Lopez-ellenes kampányba kezdenek, és követik az énekesnő-színésznőt új filmje, a Monster-in-Law bemutatójára, Los Angelesbe és Atlantába.

Mindkét helyszínen szőrme-ellenes demonstrációkat szerveznek, és az ügy külön pikantériája, hogy a tüntetőket támogatja a film másik szereplője, a szintén megszállott állatvédő hírében álló Jane Fonda is. A tüntetők terveik szerint megkínzott állatokról készült képekkel várják majd Lopezt a bemutatók helyszínén, melyeket a film címéből vette Monster-in-Fur (szörny bundában) feliratokkal látnak el. A PETA (People For The Ethical Treatment Of Animals, Az Állatokkal Való Etikus Bánásmódért Szövetség) állatvédő szervezet elnöke, Dan Mathews szerint "JLo új filmje könnyen lehet, hogy a Menekülés L. A-ből című film remake-je lesz".

A mellével kampányol

A Baywatch kebelcsodája, Pamela Anderson régóta tüntet a szőrmék ellen, nemrégiben ő lett az arca a PETA állatvédő egyesület bundaellenes kampányának is. Tény, hogy a melleit több műtéttel óriásira növelő színésznő leginkább a műtét eredményét használja a kampányra. A vegetarianizmus szépségét és előnyit például két salátalevéllel a mellén pózolva kívánta népszerűsíteni, és az állatok védelmében is gyakran beveti melleit. Legutóbb kissé meg is sértődött, mikor a szigorú kínai hatóságok "levágták" Anderson melleit az állatvédő plakátokról, melyeken melleit karjaival takarva hirdette, "Fordíts hátat a szőrmének". A Sanghajban kihelyezett hirdetéseken, csak a színésznő feje látszik, amin ő meglehetősen fel is háborodott, mondván "inkább azokat a farmokat kellene cenzúrázni, ahol kegyetlen körülmények között megölik az állatokat, hogy bundát készítsenek a szőrükből". Anderson nem csak a bundák, hanem a hagyományos, kétszáz éves múlttal rendelkező angol medvekucsmák betiltásáért is harcol. Legutóbb arra kérte II. Erzsébet angol királynőt, a medveszőr helyett szintetikus anyagból készült kucsmákat húzzanak a Buckingham palota előtt szobrozó királyi őrök fejére.