Sophia Loren fia szakított magyar nejével?

2007.01.10. 12:25
Sophia Loren fiatalabbik fia, Carlo Ponti és felesége Mészáros Andrea már nincsenek együtt - állítja a Blikk. Az tény, hogy a pár már nem ugyanabban a szimfonikus zenekarban zenél. Ahogy az is, hogy idősebb Carlo Ponti szerdára virradóra életét vesztette.

A Blikk úgy tudja, Sophia Loren fiatalabbik fia, Carlo Ponti és felesége Mészáros Andrea már nincsenek együtt. Mivel a felvetésüket egyik érintettel sem tudták megosztani - Mészáros Andrea édesanyja például tartja magát ahhoz, hogy továbbra sem nyilatkozik lányáról - a lap az édesanya szomszédait kérdezte. Egyikük azt mondta, nem is látta Pontit, amióta megnősült.

Nem egy zenekarban húzzák

A lap a a szakítás tényét arra alapozza, hogy a korábban egy komolyzenei formációnál, a San Bernardó-i szimfonikusoknál zenélő pár már nem egy zenekarban játszik. Mint azt a két évvel ezelőtti esküvőjükön éneklő Erdőhegyi Brigitta egyik barátja elmondta, ő is úgy tudja, Mészáros Andrea már nem a San Bernardó-i szimfonikusok hegedűse, de amikor legutoljára telefonon beszéltek, Loren menye csak annyit mondott, Carlóval nem tudták összeegyeztetni, hogy egy zenekarban tevékenykedjenek.

A pár esküvője.

A lap úgy tudja, Mészáros Andrea nem volt kifejezetten anyai kapcsolatban Sophia Lorennel, aki megtűrte a magyar lányt a családjában, de családtagként nem tekintett rá. Budapesten, a Bazilikában 2004 szeptemberében tartott esküvő után a pár Los Angelesbe költözött. A fiatalok Bécsben ismerkedtek meg, azt azonban nem tudni, most hol él Mészáros Andrea, és hol a férje.

Előállították

A pár esküvője a 2004-es év egyik legnagyobb eseménye volt a bulvármegjelenések alapján, amikor is Sophia Loren egész családjáról olvashattunk. Idősebbik fiát, Eduardo Pontit például az V. kerületi rendőrkapitányságon állították elő garázdaság miatt, miután részegen randalírozott a belvárosban. A nemzetközi celebvilágban ez az esküvő nem számított olyan nagy eseménynek.

A szertartásról a Bazilika előtti forgatagban tudósító riporterünk az érkező limuzinokat látva arról számolt be, a beharangozott sztárvendégek közül nem jelent meg Elton John, Alain Delon, sem Steven Spielberg. Egy hófehér hajú, feszesre felvarrt bőrű, napbarnította múmiáról azonban a részt vevők beszélgetéseit hallgatva kiderül, hogy ő Giorgio Armani.

Elhunyt Carlo Ponti
Elhunyt Carlo Ponti szerdára virradó éjjel - közölte az MTI a filmproducer családjára hivatkozva. Pontit 94 éves korában, egy genfi klinikán érte a halál. A gyógyintézetbe néhány napja tüdőpanaszokkal szállították be. Ponti az ugyancsak világhírű olasz filmsztár, Sofia Loren férje volt. Házasságukból két fiú, Carlo és Eduardo született. Pontit családi körben temetik majd el.