A pop két királynője, akiket a lista összeállítója csak "csókolózó unokatestvérek"-ként aposztrofál, az előkelő második helyezést érték el a legrosszabbul öltözködő sztárok között, adta hírül a Yahoo. További szereplők: Celine Dion, Courtney Love, Lara Flynn Boyle és sokan mások.
Bár az elmúlt években betegeskedett, Mr. Blackwell, a divatkatasztrófák avatott krónikása idén, azaz a 44. alkalommal exkluzív interjúban tudatta a nagyközönséggel idei ítéletét a sztárok ruházkodásról, igaz, az ünnepélyes felolvasás ezúttal is elmaradt.

A vitriolos hangú divatkritikus és egykori divattervező elsősorban a számunkra kevéssé ismert Paris Hiltont emelte ki a keddi interjúban az AP Rádiónak. Hilton, a Fox Televízió műsorvezetője már azelőtt internetikonná volt, hogy a tévén keresztül megismerték volna, felkerült ugyanis a világhálóra egy amatőr videó, amelyet ő és barátja készített egyik szexuális együttlétükről.

Hiltonról Mr. Blackwell a következőket mondta: "Paris úgy került be a köztudatba, mint egy nagy hirdetőtábla, amire az van felírva, hogy 'Csípj fel!' Magától értetődő volt, hogy ő kerül a listám első helyére."

A divatterror tíz titánja

Sajtóközleményében Blackwell a "Divatterror tíz titánjának" nevezte a lista idei szereplőit, akik név szerint:

Paris Hilton
Madonna és Britney Spears
Shania Twain
Diane Keaton
Jessica Simpson
Celine Dion
Missy Elliott
Melanie Griffith
Courtney Love
Lara Flynn Boyle

"Én nem akarom nekik megszabni, hogyan öltözzenek" - mondta a beteges divatdiktátor a rádiónak kaliforniai otthonából. "Csak megosztom velük a véleményemet. A legtöbben sokkal jobban néznek ki, mint valaha, úgyhogy nehéz volt megtalálni a tíz legrosszabbul öltözőt."

Dicséretet kapott

Nicole Kidman, Jennifer Garner, Diane Lane, Salma Hayek, Oprah Winfrey, Katie Holmes, Tippi Hedren, Beyonce, Faith Hill, Sarah Jessica Parker és Sophie Rhys-Jones. A hölgyek a divattól való függetlenségükért kaptak elismerést.