Courtney Love sztriptízelt és verekedett

MTI
2004.03.18. 17:01
Botrányokozás és gondatlan veszélyeztetés miatt őrizetbe vette a New York-i rendőrség csütörtökre virradóra Courtney Love amerikai rocksztárt, aki egy mikrofonállványt hajított az egyik éjszakai mulató bejárata felé, és fejbe talált egy ott álló fiatalembert.
Az incidens helyi idő szerint hajnali fél háromkor történt Love televíziós fellépését követően. A sérült 24 éves fiatalember a körülményekhez képest stabil állapotban van.

Sztriptíz

Courtney Love előzőleg David Letterman talk-showjában lépett fel, ahol több alkalommal is felfedte meztelen kebleit a műsorvezető előtt. Az énekesnő a kamerának háttal állva többször a nyakáig emelte pulóverét, majd beszélgető partnere asztalára felállva előadott néhány sort egy népdalból, és ismét megmutatta bájait Lettermannak.

A 39 éves énekesnő ellen, aki Kurt Cobainnak, a Nirvana együttes énekesének özvegye, kábítószer birtoklásával kapcsolatos bűncselekmény, azaz receptköteles gyógyszerek illegális birtoklása miatt hatósági eljárás van folyamatban, s a bíróság éppen szerdán döntött úgy, hogy április 15-re halasztja Love tárgyalását. Néhány hónappal ezelőtt az énekesnőt egyszer már őrizetbe vették azt követően, hogy botrányt okozott volt menedzsere és barátja háza előtt.

Drogvádak

A szerda esti talk-showban David Letterman megkérdezte a rocksztárt, hogy tud-e valamint mondani a drogvádakról, Love azonban csak annyit mondott: nem szabadna beszélnie erről, de azért elmondja, hogy csupán egy csomag lejárt fájdalomcsillapító, valamint egy doboz altató volt nála.