horoszkóp

Caramel összejött Bartók Eszterrel

2005.05.05. 09:50
A két megasztáros, Molnár Ferenc és Bartók Eszter bevallották, hogy a verseny alatt egymásba szerettek. Eddig mindketten kapcsolatban éltek, ezért sokáig még maguknak sem merték bevallani egymás iránti érzelmeiket.

A huszonöt éves Bartók Eszter és a Megasztár huszonhárom éves győztese, Caramel a Blikknek elmesélte, hogy szerelmesek lettek egymásba. A pár csak mostanra határozta el magát, hogy nem hadakoznak tovább érzelmeikkel, és bevállalják. A műsor alatt még mindkettőjüknek volt tartós kapcsolatuk, ezért sokáig még önmaguknak sem merték bevallani, hogy szerelemesek.

Szerelem első látásra

Caramel a Blikknek elmesélte, hogy az egész akkor kezdődött, amikor beköltöztek a Megasztár-házba, mert egyből megérezte, hogy Bartókkal emberileg és zeneileg is egy hullámhosszon vannak. Az, hogy szerelemről volt szó, csak akkor tudatosult benne, amikor Bartók Eszter kiesett a műsorból. Caramel azt állította a Blikknek, hogy eddigre a házból már mindenki tudta, hogy szerelmesek egymásba, csak ők maguk nem.

Az előző mehet a levesbe

Caramel elmondta, hogy ugyan kapcsolatban élt, de ez nem akadályozta az új érzelem kialakulásában, ugyanis kapcsolata Szerénával az utóbbi időkben már nem működött rendesen. Azt is bevallotta, hogy a műsorban való szereplés és a sok távollét is közre játszhatott a kapcsolat megromlásában. Amikor Caramel a győzelem után visszatért otthonába és régi életébe, már tudta, hogy nem folytathatja tovább, és bevallotta volt barátnőjének, hogy már másba szerelmes.

Caramel előző viszonyának lezárása után azonnal felhívta Bartók Esztert, és kiderült, hogy a lány is hasonlóan érez iránta. Bartók a Blikknek elmondta, számára az volt a sorsszerű, hogy egymástól függetlenül mindketten ugyanazon a napon döntöttek úgy, hogy tiszta vizet öntenek a pohárba.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft