Csányi Sándor az ex-Tildába szerelmes

2006.06.08. 10:34
A színész ugyan nem nyilatkozik a magánéletéről, de a bulvárlapok tudják, hogy járnak Erdélyi Tímeával, aki 2002. decemberéig volt a Barátok Közt Tildája.

A harmincéves színész szívét a huszonhárom éves Erdélyi Tímea rabolta el - állítja vehemensen a két legjobban fogyó magyar bulvárlap. Az új szerelmespár híréről a Blikk és a Színes Bulvár is értesült, bár az érintettek egyiknek sem voltak hajlandóak nyilatkozni erről. A Velvet is megkereste Csányi Sándort, aki udvariasan közölte, hogy erről nem szeretne senkinek se beszélni.

Úgy beszélik

A lapok szerint Csányi már korábban otthagyta volt párját, a harminchárom éves Pokorny Liát, akitől egy gyereke is született, a most kétéves Misi. A kisfiút szakításuk óta a színésznő neveli.

A Blikk névtelen informátora szerint Erdélyi Tímea - aki 2002. decemberéig volt Tilda a Barátok Köztben - és Csányi Sándor már egy ideje találkozgatnak, és a másodéves színészhallgató lány még a vizsgaelőadására is meghívta a nagy színészt.

Szabadság, szeretem

A Színes Bulvár némivel konkrétabb a a Blikknél, ők legalább annyit elárulnak informátorukról, hogy a Szabadság, szerelem című produkció stábjában dolgozik.

Az egyik stábtag szerint tehát Csányi beleszeretett az ex-Tildába, és Csányi új filmjének forgatásán már együtt is mutatkoztak. Állítólag úgy viselkedtek, mint a szerelmesek. Kéz a kézben jelentek meg, és a SZB-nek nyilatkozó bennfentes szerint mindenki számára nyílt titok, hogy egy párt alkotnak. A Velvet feljelentő rovatához érkezett olvasói levelek szerint Csányi már hónapok óta nem csinál titkot belőle, hogy együtt van Erdélyi Tímeával: az A38-on tartott Deladap lemezbemutatón kézenfogva jelent meg a fiatal színésznővel, pár napja pedig meghitten vásárolgatott vele az IKEÁ-ban.

A Színes Bulvár Lap úgy értelmezte Csányi nyilatkozatát - aki nekik is csak annyit mondott, nem kíván semmit nyilatkozni erről -, hogy a színész ezzel nem tagadta a kapcsolatot.