A drogos botrányairól híres énekesnő magatartásával elégedett a bíróság, ezért ejtették ellene a több rendbeli drogbirtoklás és testi sértés vádjait.

Felmentette egy Los Angeles-i bíróság drog birtoklása és testi sértés vádja alól Courtney Love-ot, arra hivatkozva, hogy egyéves próbaideje alatt kifogástalan magatartást tanúsított - írja a Reuters alapján az MTI.

Többszörösen balhés

A Nirvana együttes elhunyt énekese, Kurt Cobain 42 éves felesége ellen 2004-ben, majd nem sokkal később, 2005-ben emeltek vádat kábítószer birtoklása és testi sértés miatt. A heves vérmérsékletű művésznőt kokain hatása alatt érte a rendőrség, és receptköteles fájdalomcsillapítókat is találtak nála, amelyekhez törvénytelenül jutott hozzá. Továbbá Kristin King énekesnőre ráöntötte egy whiskysüveg teljes tartalmát, majd egy égő gyertyát dobott rá, végül belecsípett a keblébe. Mindezt azért követte el, mert expasija ágyában találta a hölgyet.

Új élet

A bíró azért mentette fel a három különálló vád alól Courtney-t, mert próbaideje a két drogügyben januárban lejár, de magaviselete kifogástalan volt, és ezért azt sem szükséges megvárni, hogy a bántalmazási ügyben leteljen a 2008-ig kiszabott próbaidő. A bíró szerint az is biztosra vehető, hogy a két nő távol tartja magát egymástól. "Annyira örülök, és olyan izgatott vagyok, megkönnyebbültem. Egy hatalmas kő gördült le a szívemről, hogy mindez már a múlt" - mondta Courtney Love az US Weekly nevű amerikai hetilapnak.