Courtney Love szétvarratta a száját

2007.07.26. 12:38
Curt Cobain özvegyének teste drasztikus változásokon esik át. Először meghízott, majd nagyon lefogyott, kivetette az implantátumait, és most a felfújt száját szeretné kiereszteni. És saját elmondása szerint a makrobiotikus kajáktól hízott húsz kilót.
Courtney Love

Courtney Love tegnap a MySpace oldalán hosszú bejegyzést közölt a plasztikai műtétekkel kapcsolatos problémáiról, amiket, mint a szövegből kiderül, már egy ideje kezelget. A gépelési hibákkal erősen megtűzdelt szövegben Love az elmúlt évekről panaszkodik: „A szám még mindig szétcsúszott, azt hiszem vissza kell mennem Párizsba a doktorhoz. Nem plasztikai sebész, az elrontott műtéteket, meg a farkastorkot hozza helyre, meg az ilyen komoly cuccokat, nem hiúságból, konzervatív, amit mi szeretünk, és tényleg senkinek semmi köze hozzá, de gyűlölöm, amiket a számmal tettem, és az első alkalommal tényleg nem vett ki eleget, csak azt a szájat akarom, amit Isten adott nekem, az tökéletesen cuki volt”. Az énekesnő annak ellenére nem elégedett még a kinézetével, hogy már kivetette a mellimplantátumait, és már az ajakfeltöltéséből is kiszedetett egy adagot – írja a FemaleFirst.

Fogyivallomások

Tavasszal Love kapcsán az volt a hír, hogy négy hónap alatt nagyjából húsz kilót lefogyott, azt viszont nem lehetett tudni, hogy hogyan. A fogyás után Love ugyan azt mondta barátainak, hogy gyomorgyűrűvel sikerült megszabadulni a kilóktól, de a fogyás okairól csak most beszélt. „Az olasz Vogue magazinnal volt egy fotózásom, és rádöbbentem, hogy 82 kiló vagyok. Abban az időben Gwyneth [Paltrow] szakácsa főzött nekem, aki makrobiotikus ételeket készít. Azt gondoltam, ’Nem hízhatok meg – ő Gwyneth szakácsa!, de láttam azokat a képeket és azt mondtam magamban: „Úristen!”. A 82 kiló nem áll jól nekem” – nyilatkozta a zenész a FemaleFirstnek.