2008-ban nyolc párral is bővült a magyar celebtársadalom, és meglepő módon mindegyikőjük híres embert választott maga mellé. A tudattól is boldogak vagyunk, hogy esetleg a jövőben családot alapítanak, és gyerekeik benépesítik a Földet. Szavazzon arra a kombóra, akikben sokáig szeretne gyönyörködni.

Damu Roland - Palácsik Tímea

Damu Roland augusztusban úgy döntött, Somogyi Dóra társasága nem megfelelő számára, és megoldhatatlan időhiányra hivatkozva felbontotta a köztük lévő testi frigyet. Palácsik Tímea viszont ráért, mert egy szépségversenyzőnek valószínűleg több ideje van, mint egy riporternek, másrészt megtudtuk a hölgy nyitott volt Damu Roland romantikájára. A vacsorát értékeli, ahogy a biztonságot is, és a családtervezéssel is köszönő viszonyban van, így nem meglepő, hogy a közeledésére igent mondott. Eleinte szűkszavúan meséltek a viszonyról, de később kiderült, csak azért tartalékolták a bő nyálat, mert egy színes magazinban két oldalon keresztül akartak először nyilatkozni. Azóta bárhol találkozunk velük, nemcsak boldognak tűnnek, de úgy mozognak, mint borsó és héja. Ha önök szerint megérdemlik az év párja címet, nyomjanak maximumot.

Debreczeni Zita - Kedves Ferenc

A modell először az Operabálon mutatta meg a nagyérdeműnek, hogy kivel osztja a meg az ágyát. Bódi Sylvi után Kedves Ferenc Debreczeninél ért célba, így nem meglepő, hogy ő is vezetheti azt a piros Mercedest, amit előtte kolléganője használt. A lakás is erre a sorsra jutott, de ez nem csoda, hiszen a vőlegény is ugyanaz. Aki pedig azt hinné, hogy a modell azóta csak tejben-vajban fürdik, téved, hiszen Debreczeni Zita elmondta, nem, nem utaznak el magángéppel kávézgatni Párizsba a hét elején, aki ilyet mondd, az biztos nem is meri Ferit. Ha Ön hisz a Pretty Woman-ben, értékelje a románcot magas pontszámmal.

Hargitai Bea - Alejandro Martinez

Hargitai kisasszony egy álvalóságshow keretén belül szeretett bele a dél-amerikai macsóba, aki állítólag modellként is dolgozik, hogy fussa a számlákra. A playmate kolumbiai kedvese egy rádióműsorban a biztonság kedvéért kijelentette, hogy csak munkából jár Hargitaival, de szerintünk ez nem von le semmit a kapcsolatuk értékéből. Ugyanis a modell elismerte, hogy a show-nak nem sok köze van a valósághoz, ám ő mégis úgy éli meg, mintha az lenne. Ez elég indok ahhoz, hogy benevezzük őket az év legszebb párosába. Ha önt nem hatotta meg Hargitai válasza, ne értékelje túl magasra, de legalább lássa be, micsoda bravúrral jött ki Senorita Szöszi egy nyilvánvalóan vesztes helyzetből.

Istenes Bence - Kovácsovits Fruzsina

Nem tini fellángolás - nyilatkozták szeptemberben a második x-et mindjárt betöltő fiatalok kapcsolatukról a sajtónak. Brand nevén, Viva Ben a Story Magazin hasábjain árulta el a megismerkedésük történetét, és azt is megosztotta az olvasókkal, hogy alapvetően egyikőjük sem bukott a másikra, mert nem az ilyen típusú fiúkat-lányokat nézték meg régebben a diszkóban. A kapcsolat már ott tart, hogy anyunak is bemutatta Istenes a lányt, aki annyira ráhangolódott az asszonyra, hogy kedvese kénytelen volt egyedül álomra hajtani a fejét, ugyanis éjjel háromig beszélgetett Kovácsovits a mamával. Ha ön szerint ők 2008 álompárja, ne sajnálja tőlük a magas pontszámot.

Judy Nero - Szabó Leslie

A többször visszavonult pornós augusztusban megpróbált segíteni Szabó Leslie-n, és az állította, szeretik egymást. A hírverésre azért volt szükség, mert az énekes új lemezét csak ezzel a nagy ötlettel sikerült bepromózni a köztudatba. Finoman adagolták a népnek, hogy hol, miként és miért szerettek egymásba. A díjnyertes alakítás azonban ők maguk tették tönkre azzal, hogy bevallották, egy szavúk sem igaz. Csak az érintetteket minősíti, hogy ezzel házaltak, de ön most eldöntheti, szépek lettek-e volna együtt vagy sem, úgy igaziból.

Kiss Orsolya - Skrapits Erik

A No Thanks frontembere, Skrapits Erik, tavasszal nyerte meg Viva Kisót szőröstül-bőröstül. Bár a hölgy kilenc évvel előbb született, mint hites ura, ez mégsem okozott számukra problémát. A pár először a Viva Comet díjátadón énekelt el közösen egy romantikus számot, majd egy limonádét is forgattak a viszonyukról egy könnyűzenei csatornán. Ebből kiderült, hogy egy skóciai tanulmányúton szerettek egymásba, ahol hajnali ötig beszélgettek egymással, majd csókolóztak. Telefonszámcsere után pedig gördülékeny ment minden. Azóta is boldogok állítólag, ahogy mi is, és igen hisszünk, hogy ez mindaddig így lesz, amíg meg nem halnak.

Kiszel Tünde - Mr. X.Y.

Kiszel Tünde kedveseinek, ahogy memorizáljuk az arcát, már nem aktuálisak. Így jártunk februárban is, mikor Sebestyén Hunor nevét megtanultuk, ábrázatát megjegyeztük, de az Operabálra már nem ő kísérte el az asszonyt, hanem egy orvos. A doktor úr sem tudott hosszútávon Kiszel mellett maradni, így nem volt meglepetés, hogy júliusban, máltai nyaralásról - elmondása szerint - úgy érkezett haza, hogy bármi kialakulhat közte és a Rodrigo között. Néhányan megjegyezték, hogy nem feltétlenül kell elhinni ezt a románcot, mert túl azon, hogy az ember néha odaáll a csónakos fiú mellé egy fotó kedvéért, Kiszel Tünde beszámolóján kívül nincs más bizonyíték arra, hogy beindult volna köztük a kémia. Augusztusban egy váratlan fordulat következett be, kiderült ugyanis, hogy útban Egyiptom felél csókolózott egy utassal, aki ezt meg is örökítette és beküldte a közös fotót a Blikknek. Azóta nem láttuk senkivel a naptáros nénit, de kíváncsian várjuk, kinek az oldalán jelenik meg januárban a szokásos Operabálos szoárén, ami részéről kihagyhatatlan esemény, hiszen tudjuk, csak azokon a négyzetmétereken érzi magát igazán otthon. Mivel Kiszel Tünde elég sok férfi mellett feltűnt idén, kérjük csak akkor szavazzon rá, ha szereti a változatosságot.

Tóth Gabi - Fekete Balázs

Az énekesnő májusban tette közkinccsé választottja nevét, aki nem más volt, mint Fekete Balázs. Az Anti Fitness Club dobosa állítólag azért vágyott intim viszonyra Tóth Gabriellával, mert nemcsak hasonlított rá, de pörgős csajnak is mutatta magát. A művésznő pedig azért volt hálás, mert Fekete kinyitotta számára az emo ablakot, így magába szippanthatta ezt az életérzést, anélkül, hogy maradandó sérülést okozott volna magának. A pár egyébként tényleg összhangban létezhetett, hiszen hátulról nem tudtuk őket megkülönböztetni, persze néha előröl sem. Decemberben egy kisbarátjuk viszont arra hívta fel a Blikk figyelmét, hogy a viszony zátonyra futott, így valószínűleg nem lesz közös karácsonyuk. A Velvet mindezek ellenére szeretné, ha ők nyernének, mert a résztvevők azt nyilatkozták: megtanulták egymás mellett, hogy mi a kompromisszum.