horoszkóp

Lánya cikisnek tartja Courtney Love-ot

2005.09.09. 11:28
Courtney Love-ot a média is épp eleget húzza sajátos öltözködési stílusa, újabban pedig súlyproblémái miatt is, a legújabb azonban, hogy már a saját lánya is beszólt neki.

Courtney Love soha nem a haute couture elvei szerint öltözött, inkább punkos lendülettel aggatott magára bármit, ami a hálószoba és a kijárati ajtó közti távon a kezébe akadt. Mióta balhéi miatt kényszer-elvonókúrára ítélte a bíróság, ráadásul alaposan meg is hízott, így a média mindig talált kifogásolnivalót a külsején.

Kurt Cobain lánya beszól

Courtney Love

A legújabb kritika azonban hátbatámadásként érte az énekesnőt: kislánya, Frances Bean már 13 éves, és úgy tűnik, több érzéke van a divathoz, mint édesanyjának. Kurt Cobain lánya nemrég azt nyilatkozta, jobban szeretné, ha balhés anyja egy kicsit nőiesebb volna a jövőben. A kislány az amerikai Teen Vogue lapnak beszélt arról, mennyire zavarba tudja ejteni őt anyja rendhagyó öltözködési szokásaival.

Ciki a hevimetál-izé

Frances Bean az apai és anyai gének ellenére kevéssé tartja vonzónak azt a rock'n'roll stílust, amit Courtney tökélyre vitt, mint például az elkent smink és a szalmakazalszerű haj. "Jobb szeretem, amikor elegánsan, olyan filmcsillagosan öltözik. Ezeket a hevimetál-izéket nem nagyon szeretem rajta, meg azt se, amikor nem fésülködik" - mondta el Frances. "Én teljesen más személyiség vagyok" - jelentette ki a lapnak: "Ő mindig azt mondja, éljük szabadon az életünket, de hallgassuk meg azért mások tanácsait is. Én azért nem mindig fogadom meg."