horoszkóp

Lukács László gyorsan gyógyul

2004.09.06. 15:10
Az augusztusban ejtőernyős balesetet szenvedett énekes csak novemberre tervezte a visszatérést, de jobban érzi magát, így már ebben a hónapban színpadra áll. Lukács Lászlónak a vizslája segít a gyógyulásban.
Szeptember 11-én szerepel először a nyilvánosság előtt az ejtőernyős balesetet szenvedett Lukács László. A Tankcsapda frontemberét augusztusban csigolyatöréssel szállították mentők Hajdúszoboszlóról a debreceni kórházba, ahol gerincmerevítővel feküdt néhány napig.

Már tud mozogni

A legutóbbi orvosi vizsgálat szerint a rockzenész rendkívül gyorsan gyógyul és a hírek szerint már mozogni is szinte tökéletesen tud.

Lukács László felépülését leginkább Marci névre hallgató magyar vizsla kutyája segíti, akivel naponta rendszeresen 3-4 órát sétál a természetben. A kutyasétáltatás azonban nemcsak az énekesnek segít, hanem a zenekarnak is. Lukács fejében nemrég így született meg egy olyan dalszöveg, amelynek folytatása egy Budapest melletti stúdióban készült el. Az egyelőre cím nélküli dal végül a Tankcsapda 15 éves fennállásának alkalmából, október 25-én megjelenő dupla válogatás CD-n kap helyet.

A jubileumi lemezre ugyan még várni kell, de a zenekarra nem. Szeptember 11-én a BNV területén, az Intersound standján találkozhat velük a közönség.

Belecsapódott a földbe

Mint arról a Velvet augusztusban beszámolt, Lukács a Hajdúszoboszlón rendezett nemzetközi ejtőernyős versenyen szenvedett balesetet. A debreceni klubja színeiben induló énekes a landolás előtt későn fordult szembe a széllel, megdobták az áramlatok, és a fenekére esett. "Elnéztem az ugrómagasságot, és egyszerűen belecsapódtam a földbe" - magyarázta lapunknak akkor a baleset okát. A tíz éve ejtőernyőző Lukácsot csigolyatöréssel kellett kórházba szállítani.

Ugrani fog

Az énekes már másodszor szenvedett komolyabb ejtőernyős balesetet. 1996-ban a landoláskor frontálisan ütközött egy IFA teherautóval. Akkor az állkapcsa törött el, megsérült a karja, és mindkét lába. A Velvetnek azonban elmondta, sem a nyolc évvel ezelőtti, sem az augusztusi baleset nem tartja vissza attól, hogy ismét ugorjon.