horoszkóp

Veszélybe került Tóth Lüszi megasztáros fellépése

2008.11.12. 11:25
Betegen készül a szombat esti Megasztár döntőre Tóth Lüszi. A 13 éves lány gégéje nem bírja a megterhelést, a torkában gennyet találtak. Az énekesek kinevezett gégésze szerint a tizenhárom éves kislány fáradt és túlterhelt, és fejlődő szervezete sokkal érzékenyebb, mint a többieké.

A Megasztár - közvéleményt igencsak megosztó - üdvöskéje olyan feszített tempóban dolgozik, hogy torkának folyamatos erőltetése az egészsége rovására ment. Tóth Lüszi már régóta panaszkodott arra, hogy fájdalmas számára az éneklés, egy vizsgálat pedig most kimutatta, hogy gégéje nem bírja a megterhelést.

Tóth Lüszi

"Gennyet találtak a torkomban. Ha éneklés közben véletlenül lenyelem, biztos, hogy nem tudom majd befejezni a dalt. Hamarosan megkapom a szükséges gyógyszereket, s csak azért imádkozom, hogy szombaton ne legyen semmi probléma" - számolt be a Borsnak. "Már az is rettenetesen megviselt, amikor az első két adásra készültünk: nagyon nehezen tudtam énekelni, mert be volt gyulladva a mandulám. A végére borzasztóan fájt a torkom."

Dr. Rendi László gégész, aki a kezdetektől fogva figyeli a versenyzők egészségét, csak rutinvizsgálatnak szánta az ellenőrzést. A korábbi panaszok ellenére ő sem gondolt arra, hogy súlyos tünetekre bukkan, amikor belenéz Tóth Lüszi torkába. "Nem is sejtettem, hogy gond van. A többiekhez hasonlóan Lüszi is fáradt és túlterhelt, de mivel neki még fejletlenebb a szervezete, sokkal érzékenyebb náluk" - fűzte hozzá.