horoszkóp

A hét lúzere: Kelemen Anna, Paris Hilton vagy az agyatlan modell?

2007.06.24. 15:46
Ha valaki azzal zár egy hetet, hogy elromlik a laptopja, a biciklije és elveszíti a mobiltelefonját, és bónuszként széles nyilvánosság előtt blamálja magát, nos ekkor nehezen tudja elképzelni, hogy létezhet nála nagyobb lúzer. Szerencsére azonban Győzikelandban bármi megeshet. Nézzük, a cikk szerzőjén kívül ki a huszonötödik hét lúzere.

Győzikeland eseményei

A hét történése, hogy az alterzenészből (Nyers) tévés műsorvezetővé, majd problematikussá vált Czutor Zoltán a nála húsz évvel fiatalabb Tóth Gabival jár (Érdekes hét volt ez ilyen alter-mainstream szempontból, mivel az amúgy nem túl szereplős Lovasi Andrást is szájára vette a bulvársajtó, mert ő meg állítólag elragadtatta magát horgászás közben, és összepecázott egy csomó süllőt.). A másik fontos hír, hogy a 23 éves Laky Zsuzsa, Európa szépe, kilenc küzdelmes év után összeszorította a fogát és leérettségizett.

Kelemen Anna valamilyen szabályszegése nélkül sem telhetett el hét, ő most egy vibrátorral mutatkozott egy társkereső szexmagazinban illetve lengén a magazin címlapján, ami azért rossz neki, mert így megeshet, hogy jól megbünteti majd egykori kenyéradója, a Playboy. A Bors szerint ugyanis Kelemen Anna annak idején olyan szerződést kötött a magazinnal, ami tiltja, hogy egy másik lap elején pucérkodjon.

Aztán ott van még Jáksó László, akit arról faggattuk a héten, miket visz magával nyaralni. A lapunknak mindig szívesen megnyilvánuló műsorvezetőt ezúttal nagyotmondáson kaptuk, azt akarta elhitetni ugyanis, hogy mindig magával viszi Zizi nevű guminőjét. Ez szerintünk egyrészt bulváros túlzás, másrészt pedig nem akarjuk elképzelni.

A hét antiinterjúját a VS Model tehetségkutatóján az év modelljének választott Hajtó Adriennel készítette kolleganőnk. Szemléltetés végett idézünk egy kis darabot a tanulságos párbeszédből:

Hogyan boldogulsz majd, ha esetleg bekerülsz egy olyan divatmetropoliszba, mint Milánó?

Ebbe még nem gondoltam bele.

Csak megkapod reggel a válogatások helyszínét és időpontját az ügynökségedtől, és térképpel a kezedben végigjárod a várost?

Ezt mesélik.

Van olyan márka, amelyiknek nagyon szeretnél az arca lenni, vagy olyan kampány, amire vágynál?

Minden érdekel.

Győzikelandon túl

Igaz, nem Győzikeland lakosai, de figyelemreméltó, amit a Jolie-Pitt házaspár gyerekmentés címszó alatt művel: már hosszú hónapok óta azzal tartják izgalomba a világot, hogy vajon mikor ér véget patchwork családjuk kialakítása és hogy milyen ország szülöttje lesz a következő. A pár emiatt természetesen filmes karrierjét is sutba dobta, a legújabb bréking az, hogy Jolie egy focicsapatnyi gyerekben gondolkodik.

Mindeközben Paris Hilton börtöncellájából ír sziruptól csöpögő leveleket a külvilágnak és olyan retteneteken kell keresztülmennie, mint hogy egyedül kell lennie, nem rakhatja ki a családja fotóját valamint nem ölelheti meg Hilton papát a beszélőn. Barátnője, Nicole Richie lúzerségi mutatója is felfelé kúszik, meglehet ugyanis, hogy hamarosan őt is lecsukják.

Mindezekhez képest egy laptop, egy bicikli és egy mobiltelefon igazán semmiség. Nemde?