horoszkóp

Ki a hét lúzere: Árpa Attila, vagy a bepalizott Bella Levente?

2008.07.06. 20:37
Kapcsolódó cikkek (1)
Igen sűrű volt a felhozatal a héten , szerencsére a hazai mezőny is magához tért kissé, és végre villantott valamit a kreativitásából. Árpa Attila összekapott volt főnökével, Bella Levente bedőlt egy csalónak. A külföldi mezőny a héten kifejezetten erős, Beckhamék életét és szennyesét egy musicalben foglalják össze, míg a dúskeblű Jordan állítólag már fél éve nem engedte be ágyába férjét. Ön dönt!

A hét hazai botrányát Árpa Attila szolgáltatta, Árpa ugyanis a Playboy-partin a volt főnökével, az RTL KLub vezérigazgatójával, Dirk Gerkensszel . Az egyik szemtanú szerint Gerkens "többször is beszólt" Árpának, aki egy darabig tűrte ezt, majd ellökte az igazgatót, aki "egy asztalra repült". Ezután Árpa még be akart húzni egyet volt főnökének, ám meggondolta magát. A helyszínen jelen volt Zimány Linda is, aki állítja, Árpa józan volt, és az eset után a két verekedő barátian megveregette egymás vállát. Dirk Gerkens a lapnak annyit mindott, "régi ismerősök túlfűtött vitájáról" volt szó.

Másik hazai versenyzőnk, Bella Levente megtette azt, amit senki más nem tenne meg: elhitte minden szavát annak a férfinak, aki azzal kereste fel a napokban az egykori megasztárost, hogy visszavásárolhatja tőle előző héten ellopott autóját 200 ezer forintért. Bella azt az utasítást kapta, hogy az első százezer forintot tegye le az egyik autópálya melletti parkolóba és hajtson tovább a benzinkút felé, ahol újabb százezer forint fejében átveheti a járgányt. A megbeszélt helyen persze nem várta a zenészt a kocsija, és az előző helyszínen hagyott pénzt is elvitték, mire visszatért.

Nézze meg eheti versenyzőinket!

Amit sose akartál tudni a brit celebpárok életéről

Macbecks címmel a Beckam-párosról szóló musicalt mutat be a dublini Olympia Theatre. Ahogy azt a cím is mutatja, Shakespeare Macbeth című drámájára épül, a darabban feltűnik Beckham manchesteri edzője, Sir Alex Ferguson és állítólagos egykori szeretője, Rebecca Loos is.

Peter Andre nem elégedett szexuális életével, ugyanis közel féléve nem szeretkeztek feleségével. „Soha nem alkalmas az idő. Hat hónap telt el”, panaszkodott az elhanyagolt férj. Peter Andre korábban azt nyilatkozta, hogy több időt tölt a gyerekekkel, mint a párjával, ami persze nincs jó hatással a házaséletre. A pár egyébként mindig is szívesen beszélt arról, hogy hol és hogyan szeretik. Úgy tűnik, ezeknek a boldog időknek egyelőre vége.

Bulizni jó

Egy bizonyos James Gostelow volt az a szerencsés kitüntetett, aki szombaton a Glastonbury Fesztiválon fellépő Amy Winehouse energikusan többször is arcbakönyökölt. A 25 éves rajongó ráadásul azt állítja, vétlen volt az ügyben, de egyáltalán nem haragszik a pofon miatt. Bár az énekesnő sajtósa az eset után azt állította, valaki meghúzta a Rehab című szám előadása közben a közönség közé lemerészkedő Winehouse haját, aki mindössze erre reagált ilyen vehemensen, a BBC-nek nyilatkozó fiú most elmondta: egy mögötte álló rajongó egy sapkát vágott az énekesnőhöz, aki viszont azt hitte róla, hogy ő volt tettes. A srác feljelentést nem akar tenni, hisz szerinte ilyesmi egy fesztivál tömegében amúgy is bármikor előfordulhat, sőt, igazából büszke is kiválasztott voltára, hisz "azt azért nem sokan mondhatják el, hogy személyesen maga Amy Winehouse verte meg őket".

A színész annyira kiütötte magát egy nicaraguai bárban, hogy két ismeretlennek kellett hazacipelnie őt. Az alkalmi szesztestvérek véletlenül vagy szándékosan nyitva hagyták Matthew McConaughey szállásának ajtaját, és reggelre eltűnt a telefonja, valamint kétezer dollárja. A híresség, akinek a papucsa is elveszett bulizás közben, az esetet nem jelentette a rendőrségen.

Anyu pici fia

Justin Timberlake saját bevallása szerint nem valami ijedős, de anyukája, Lynn még mindig idegessé teszi. "Próbálok félelem nélkül élni, de a mamámtól még mindig félek. Mondjuk, azt hiszem ezzel minden felnőtt férfi így van.", nyilatkozta az énekes. Hogy mi volt a legjobb tanács, amit valaha kapott az anyukájától? " Azt mondta: válaszolj, ha kérdezek tőled valamit! Mire én nekiálltam felelni, ő meg erre azt mondta fogjam be a számat, ha ő beszél."