horoszkóp

A 7 lúzerei, a kamu öngyilkostól az ingyen reklámot adó Molnár Anikóig

dr
2008.03.16. 19:10
Csak csajok! Lehetne ez is az e heti gyűjtés címe is, hiszen a hazai és külföldi celebpasik most arra se voltak érdemesek, hogy megemlítsük őket. A nők viszont mindent megtettek azért, hogy szerepeljenek az újságokban valamilyen szánalmas hír közé beágyazva. Ismét a nép dönt, ki tett meg mindent azért, hogy elvigye a hét lúzere címet.
Heather Melrose Locklear

Heather Locklear ezen a héten nem tudott mással bekerülni a pletykalapokba, mint egy kitalált, de sejtelmesen megkomponált öngyilkossági kísérlettel. A Melrose Place című sorozat szőkéjéhez hétfőn a rendőrök és a mentők nagy erőkkel vonultak ki, hogy megmentsék az elkeseredett színésznőt attól, hogy önkezével véget vessen életének. A helyszínre érkezve viszont azzal szembesültek a hatóságok, hogy a színésznőnek kutya baja, és pár perc múltán el is hagyták a luxusvillát. Az, hogy a segélyhívást ki kezdeményezte, nem derült ki, csak az, hogy nem feltétlen rosszindulatból tette – állította a helyi seriff. Viszont Locklear asszony ezzel a kis afférral ismét reflektorfénybe került. Döntse el ön, ez a próbálkozás lúzer kísérlet volt-e.

A második esélyes Lisa Marie Presley, akit egyszerűen lekövérezték az újságok. Sőt halott apjához hasonlították, aki szintén szerette a hasát. Miután Michael Jackson exfelesége olvasta a róla szóló híreket, ügyvédjéhez fordult, és arra gondolt, itt most szemet-szemért lesz. Nem elég, hogy terhes harmadik férjétől, és a múltja sem éppen egy matyó hímzés, de hogy kövérnek kiáltják ki, az már mindennek a teteje. Mekkora lúzernek kell lenni ahhoz, hogy egy kismamát a súlyával cikizzenek?

Harmadik versenyzőnk a megasztáros Tóth Gabi, aki ausztráliai kiruccanását azzal a gigabrékinggel jelentette be, hogy fél a repülőúttól. Ennek oka pedig nem más, mint a tapasztalatlanság. Az énekesnő ugyanis még nem utazott a levegőben. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem olyan közhelyeket szabadít az olvasókra, mint a le- és felszállás az igazi kihívás, és nagyon izgul. Tóth ebben az esetben bölcsebb lett volna, ha nem szólal meg, inkább csak kis barátairól mesél valami vicceset.

Molnár Anikó szereplése ebben a válogatásban nem ritka. A hét első felében tudtán kívül remek PR-osa lett egy tőle független műsornak, amely éppen őt készült fikázni. Monique Covet azt tanácsolta műsorában a Nagy Ő-nek, hogy legyen prostituált, ha már mindenképpen pénzt akar keresni. A hatalmas igazságérzettel megáldott Molnár azonnal reagált a tanácsra, és visszavágásiból megkérdezte a pornószínésznőt, ő hányszor is szerepelt a Playboyban. Szerintünk a frappáns válaszok nagymestere címet mindenképpen viszi Molnár “mindenkivel kavartam már a médiában” Anikó a héten.

Albert Györgyi

Albert Györgyi, akit nem éppen az életigenlő magatartásáért szeretünk - ha szeretünk egyáltalán -, Havas Henrik talk showjának díszvendége volt, így ebben az összefoglalóban is van helye. A Tanár Úr, aki finom és negédes stílusáról ismert a médiában, ismét kitett magért. Nemcsak Albert depresszióját, alkoholfüggőségét, de pasiügyeit is kritizálta, azzal a felvetéssel, hogy nem a meglétük a probléma, hanem hogy közszemlére teszi őket a műsorvezetőnő. Albert Györgyi szerint viszont ennek áldásos hatása is tud lenni, hiszen sokan ennek hatására ismerik fel saját érintettségüket a kérdésben. A műsor végén Havas azt is megkérdezte, hogy úgy istenigazából hányszor gondolta komolyan, hogy meg akar halni, amire ez a válasz érkezett: „az egyik, azt hiszem, az volt.” Havas ezután csak annyit tanácsolt Albertnek, szokjon le az ilyen programokról.

A hét nagy esélyese a lúzer címre az a hölgy, aki két évet töltött a vécén, mert félt elhagyni a helyiséget. Pasija ezt csak két év után jelentette a hatóságoknak, mikor a hölgy már összenőtt a szaniterrel. A mentők csak feszítővassal tudták leszedni a vécéről a nem éppen egészséges életszemlélettel rendelkező lányt. Teljesen érzéketlenné váltak lábai, a bennük lévő idegek sérültek, az sem kizárt, hogy élete végig tolószékbe kényszerül. Hogy miért lúzer? Mert 36 éves barátja azzal magyarázta, hogy nem értesítette előbb a hatóságokat, mert barátnője szerinte felnőtt ember, saját elhatározásából ült annyit a vécén, ő pedig egy idő után hozzászokott a helyzethez.