horoszkóp

Ki a hét lúzere: az álláskereső Molnár Anikótól R2D2-ig

dr
2008.04.14. 08:30
Csodálatosan bő a heti termés, hiszen celebjeink a nagyvilágban és idehaza kitettek magukért. Például a párductestű ikon, aki leköpött egy rendőrnőt és fehér kurvának titulálta, illetve Molnár Anikó, aki szintén nagy esélyes, hiszen úgy keres állást, hogy egy tévéstáb kísérgeti Londonban. Szavazzon, ki vigye el a szokásos citromdíjat!

A heti lúzercunamit Sharon Stone indította azzal, hogy egy komoly eseményen valószínűsíthetően nem viselt alsóneműt és erről mindenki tudomást is szerzett. A színésznő egy a Sorbonne vitafórumán jelent meg, annak rendje és módja szerint: szép ruhában, de a nemi szervét eltakaró szövetet, úgy néz ki, reggel még feleslegesnek ítélte. Mindez nem derült volna ki, ha végig keresztbetett lábbal ült volna, de ahogy minden embernek, neki is szüksége volt arra, hogy vért engedjen a lábaiba. Ezt a pillanatot örökítette meg egy élelmes fotós, aki talán csak abban bízott, hogy Stone önmagát adta ismét az Elemi ösztönben. És igen.

Ehhez képest az az afrikai képviselő, aki az esti rutinnak engedve rámászott nejére, sokkal inkább meglepődhetett, mint Stone a párizsi kiruccanásáról készült képeken. A mbabanei képviselőtestület elnöke ugyanis azt állítja, asszonyából egy használt óvszer halászott ki és ezért meg is szabadult nejétől. Anyu szerint mindezt azért találta ki férje, hogy visszaadhassa a családjának. Az asszony a bírósághoz fordul, ahol valószínűleg bizonyítania kell, hogy nem csalta meg hitvesét.

Fehér kurva és a hajmosólány

A párductestűként emlegetett Naomi Campbell viszont most nem azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy valamilyen új kollekcióban járkált fel-le a kifutón, inkább megmutatta, hogyan kell viselkedni a rend őreivel szemben. A héten ugyanis kiderült, hogy nemcsak leköpte a reptér biztonságáért felelős rendőrnőt, de fehér kurvának is titulálta. A szóvivője szerint "ezek a rasszista kijelentések egyáltalán nem úgy hangzanak, mintha Naomi mondta volna őket". Campbellt természetesen az incidens után örökre kitiltották a British Airways járatairól. Így a jövőben Campbellnek nemcsak a házvezetőnő-keresés fog gondot okozni, hanem az is, hogy egy olyan légitársaságot találjon, amely örömmel szállítja jobbra-balra.

Molnár Anikó

A Velvet kedvenc címlaplánya a történtek ellenére is Molnár Anikó marad, aki ezen a héten azzal spammelte a médiát, hogy egy forgatócsoport kíséretében Angliába utazott munkát keresni. Hogy mennyire okos ötlet ez egy olyan hölgytől, aki folyton arról panaszkodik, hogy sokan a szájukra veszik, nem tudni. Mindenesetre ezt a hetet több-kevesebb sikerrel végigbohóckodta az angol fővárosban. Az mindenestre kiderült mindenki számára, hogy gyerek a kezébe nem való, ahogy az is, hogy hosszú az út a hot food-tól a csapos állásig. A mindig "haláloptimista" Molnár nem is tört le a kudarcoktól, inkább fotó-portfoliót készített magának, hogy adásban is elhangozhasson az a hasonlat: "Nagyon erőteljes és kifejező arca van, de elsőre olyan kis aranyos és Brigitte Nielsenes".

Dévényi "Három kívánság" Tibor a retro dj-zés mellett egy kis mellékesre is szert szeretne tenni, derült ki szerdán, ezért úgy döntött, riportkönyvet ír a nagy korkülönbséggel rendelkező párokról. A könyvben olyan hírességeket szóltatna meg, mint Kóbor János vagy Faludy Fanny. Ha bestseller nem is lesz a műalkotásból, legalább beszélni fognak Dévényiről, aki nem tud szerelemre lobbanni többet, mert ahogy ő mondaná: ehhez már túl öreg.

Dévényi Tibor

Azt is megtudtuk, hogy Dopeman zenéje a jelek szerint nem veszi fel a versenyt versenytársával, Pimpinkinnel szemben. Ugyanis a kislány nyuszis dala megelőzte a slágerlistán a rappert, aki valószínűleg emiatt azért nem lesz lelki beteg, hiszen ezt a csodálatos listát nem más vezeti, mint Dolhai Attila, akit meghallva vagy szerelmesek leszünk a szerelembe vagy felvágjuk az ereinket.

Dopeman
A hét nagy esélyese a lúzer kategóriában Kenny Baker. Nincs annál borzalmasabb, mint mikor az ember azzal szembesül, hogy élete főművéről gyakorlatilag mindenkinek tudomása van, de azt nem neki tulajdonítják. Így járt Baker, aki a hétén került kórházba asztmájával és a világ azon fele, amelyik nem Star Wars fanatikus, megtudta, hogy a filmben szereplő egyik robotot, R2D2-t nem gép, hanem azt egy azóta elfeledett törpeszínész irányította. Pedig a 112 centi magas Baker az Elefántember és Amadeus című filmekben is szerepelt, a kilencvenes évek végén pedig egy saját stand up-comedy showja is volt Angliában. Ennek ellenére senki sem gondolta, hogy a robotban egy ember ficánkolt a vásznon.