Ki lesz a hét lúzere: a kabátgyilkos vagy a pólóárus fenegyerek

dr
2008.05.25. 20:10
A villantás mesterei nem kerülhettek be a heti válogatásba, mert túlzásba vitték, viszont a magyar celebek kitettek magukért. Albert Györgyi jóindulatú volt, Pintér Tibor összevarrt orral reklámozott egy eseményt, Dósa szakított, Kisó viszont összejött egy nála kilenc évvel fiatalabb pasival. Döntsön ki vigye haza a hét lúzere díjat.

A villantás annyira mindennapossá vált a héten, hogy egyrészt említeni is felesleges, másrészt nagyon PR szagú, hiszen minden játékos Cannes-ban igyekezett mutatni magából valami érdemlegeset. Így, ebben a versenyszámban induló Sharon Stone és Madonna nem kerülhet be a heti válogatásba. A magyar színekben induló Pintér Tibor viszont igen, mert meggyőzően esett le a lóról. Az operett-musical szakon végzett színész a Nemzeti Vágtán igyekezett átugrani egy akadályt lovával, de a derék jószág meggondolta magát és inkább gazdájával együtt a padlón landolt. Ez bárkivel előfordulhat, aki lóra ül, de az, hogy utána a sajtó a sérült arcú versenyzővel reklámozza az eseményt, már nem annyira szokványos. Az összevarrt orrú Pintér ezzel nagy esélyese lehet a heti lúzer címre.

Dósa "érzelgős" Mátyás most nem azzal került be a válogatásba, hogy okosan nyilatkozott, hanem hogy szakított barátnőjével. Az ok viszont díjnyertes lehetne a szakítós blogon. "Sajnos a kapcsolatunk nem bírta, hogy annyit dolgozom és azt, hogy ilyen távol tőle" - foglalta össze a kifogásokat Dósa úr. Ha ez nem lett volna elég, kijelentette, hogy a közeli jövőben nem kíván komoly kapcsolatba bonyolódni, inkább csak a karrierjére koncentrálna. Így a tinilányok maximum egy egyéjszakás kapcsolatra számíthatnak a művésszel, akinek reggel csak annyit kell mondania: én szóltam előre, nem reklamálhatsz.

A kabátgyilkos és a vesztes énekesek

Lindsay Lohan annyira ócskán tulajdonított el egy civil kabátot, hogy sírni tudnánk. Egy partiról plusz egy nerccel távozott, ami természetesen nem az övé volt. Egy celeb azért se lopjon, mert az azonnal kiderül, hiszen mindenhova fotósok kísérik, Hamar le is bukott és a kabát eredeti tulajdonosa ügyvédért kiáltott. A tízparancsolat egyik bűnét azzal próbálta ellensúlyozni a biszexuális színésznő, hogy visszaküldte a ruhadarabot, persze büdösen és szakadtan. A tulajdonos természetesen nehezményezte a visszárú állapotát és erről be is számolt egy amerikai magazinnak. Gratulálunk mindkét produkcióhoz.

Csézy, azaz Csézi Erzsébet a hét elején még nagy esélyesnek számított a nem túl erős mezőnyű Eurovíziós Dalversenyen, de a hét végre kiesett. Az énekesnő persze nem érzi magát vesztesnek, miért is tenné, hiszen rengeteg tapasztalatot szerzett és esélyes még a hihetetlenül komoly Viva Comet legjobb női előadói díjára is. Csézy egyébként az új szabályokra fogta, azt, hogy nem került be a döntőbe, amit a legnagyobb jóindulattal is csak egy kedves magyarázatnak tartunk.

Klikk Csézyre!

Kedvenc lúzer esélyesünk a héten, a Culture Clubos Boy George, aki miután kiment a divatból, DJ-ként próbált érvényesülni, de nem jött be neki. Viszont lebukott: lecsúszott excelebként már csak pólót tud árulni a lakhelyéhez közeli piacon. Az újságírónak, aki felfedezte a drogfogyasztása miatt a hatósággal gyakran hadakozó énekest a vásárban, csak annyit mondott, fázik és aznap nem volt túl nagy a forgalom.

Kisó és Király Benjámin!

Kiss Orsolya, azaz Kisó, több hónap után beismerte, hogy Király Benjámint, Skrapits Erikre cserélte. A váltás már magában is meglepő elnézve a két fiatalembert, de az példátlan a magyar popiparban, hogy egy 28 éves lány fejét egy 19 éves fiatalember csavarja el. No Thanx Erik állítólag már be is mutatta a lányt a családjának, akik szeretettel fogadták fiúk új választottját. Ehhez képest Molnár Anikó kispályás, hiszen ő a héten csak egy vállalkozót ismert el partnereként. Molnár Anikó, ha megszólal, azonnal bekerül a válogatásba, hiszen annyi vidám percet köszönhetünk neki, hogy csak ezzel tudjuk kifejezni végtelen hálánkat.

Geronazzo Mária

Könyvet pornóért

Az óriásszájú asszonyról, Geronazzo Máriáról végre kiderült, hogy miért írt egy önéletrajzi ihletésű könyvet. Híres akart lenni, hogy Kovi felnőttfilmet forgasson vele. A gigaszájú kétgyermekes anyuka nem szégyelli testét és arra a legbüszkébb, hogy ötven évesen egyszerre tíz hímvesszővel bánhat el kamerák előtt. Ennél többet nem is érdemes erről írni, szavazzon rá, ha azt érzi, ő a világ lúzere az eddig pályafutása miatt.

A hét nyilatkozó bajnokának Albert Györgyi tartjuk, aki miután már mindenki utálja, kitalálta, hogy majd jól megvédi magát és együttérzést kelt másokban azzal, hogy elmeséli, milyen érzés másodhegedűsnek lenni egy kapcsolatban. Azonban nem sikerült magát megszeretetni senkivel, mert egy ilyen mondat hagyja el a száját: "Mánia, hogy továbbvigyék a nevüket. Majd amikor megérkezik a gyerek, szívesen megkérdezném tőlük, hogy na, milyen érzés éjjel ötször felkelni, mert ordít, bekakil, bepisil, meg kamillatea kell, meg jön a foga, meg kezd járni, és mindent szétver a lakásban?" Albert Györgyitől az egy mondatban leírom a férfit, nem lehet elégszel idézni, mert utánozhatatlanul szépen fröcsög a szeretetettől minden szava.