horoszkóp

Ki a hét lúzere? A felöltözött pornócsillag? Bochkor apuka?

2007.07.01. 17:05
Czutor Zoltán három hét után rájött, nem akar Tóth Gabi pasija lenni, Dévényi Tibor feleségének pedig húsz év után lett elege férje félrelépéseiből. Galambos Dorina bizarr öltözékével nyerheti el a citromdíjat, ha Boroka Balls el nem viszi előle.

Czutor Zoltán nehezményezte, hogy megörökölte a Tóth Gabi pasija címet, amelyet egykor Palcsó Tamás is viselt a tinédzserévei végén. Czutorról tudjuk, hogy Istennel vitatja meg a szexuális életét, ezúttal egy rövid tanácskozásra kerülhetett sor, mert néhány hetes kapcsolatát a zenész gyorsan lezárta. A szakítás másik oka állítólag az volt, hogy Czutort irritálta a magánéletére háruló médiafigyelem.

Dévényinének elege lett

A hét jelöltjei

Egy igazságos országban azonban a Hét szakítása címet egy háromhetes románc lezárásával nem lehet megszerezni, amikor egy olyan nagypályás is a jelöltek közé került, mint Dévényi Tibor. A nosztalgia-dj sminkrekorder felesége végleg megelégelte férje flörtjeit, és két évtizedig tartó szerelem után kiadta az útját. Az eset egyik érdekessége, hogy Dévényi már jóval a szakítás előtt meggyónta a lapokban, hogy néha félrelép, és a szeretője a 33 éves színésznő, Bárd Noémi Polli.

A hét közepéig Bochkor Gábor kitartott amellett, hogy nem beszél a magánéletéről. Most mégis meg kellett tennie, mert a lapok tudomására jutott, hogy lánya nem viselheti az ő vezetéknevét, hanem - Várkonyi Andrea volt férje után - Szilvay Nórának hívják. A rádiós elmondta, mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb a nevére vehesse elsőszülött lányát; ezzel szemben a volt férj azt állítja, eddig is megtehette volna, de nem tette.

Gáspár Evelynt nem hagyták enni

Kötelességünknek éreztük, hogy a magánéleti fordulataikkal jelentkező jelölteket említsük elsőként, pedig az igazi heti kedvenceink csak most következnek. Az evés iránti szenvedélyéről híres Gáspár Evelyn egy kellemetlen emlékét elevenítette fel. Eszerint édesapja pozsonyi fellépésén éppen akkor kértek a tőle autogramot csodálói, amikor jóízűen beleharapott a pizzájába. Gáspár Evelyn arra utalt, fordított esetben ő nem zavarná meg falatozás közben az ikonját, mert tudja, milyen rossz neki.

A napokban Galambos Dorina nyújtott vizuálisan kellemetlen élményt az A38 közönségének. A Feljelentő rovatunkat BullShitBaby értesítette arról, hogy egyik este a hajón látta az énekesnőt. "Dorinán mellény volt, óriási kulcskarikákból álló nyaklánc, buggyos nadrág és ezüstösen csillogó, azbeszt tornacipő, mindez egy óriási babakék táskával." Pély Barna öltözékéről nem kaptunk leírást, csupán annyit tudunk a párról, hogy mindketten nagyon soványnak tűntek a hajó gyomrában.

Boroka felöltözött

Boroka Balls öltözékére is ki kell térnünk ezen a héten, pontosabban arra, hogy volt rajta ruha. A szüzességét pornóipari debütálásával elvesztett filmcsillag elsőként bikiniben tervezte meglátogatni Picasso madridi emlékházát, ahonnan azonnal kidobták. Borokát azonban kemény fából faragták, és ahelyett, hogy lemondott volna klasszikus műveltsége megalapozásáról, felöltözött, és visszament a múzeumba.

Paris rájött az igazságra

Aki a kapott nagy dózis miatt a héten a Paris Hilton-mérgezés tüneteit fedezte fel magán, inkább hagyja ki ezt a bekezdést. Világviszonylatban a legunalmasabb celebbeszámolók közé tartozik a börtönből szabadult örökösnő Larry Kingnek adott interjúja. Szegény Paris szörnyű börtönkosztot kapott, unatkozott és gondolkodni kényszerült a cellájában, aminek hatására rájött, csomóan nem őszintén barátkoznak vele Hollywoodban, hanem érdekből.

A Hét sóherja címre Brad Pitt a leginkább esélyes, aki híres arcát bukósisakkal álcázva tolta be a motorját egy malibui benzinkúthoz. Mivel pénz nem volt nála, jelenlévő rajongói vettek benzint a motorjába, cserébe hajlandó volt nekik autogramot adni.