horoszkóp

Ki a hét lúzere? A szopós Lily Allen?

2007.06.03. 21:30
Szívünk szerint a második mondatban a kérdőjelet felkiáltójelre cserélnénk, de ragaszkodjunk a protokollhoz. Ki a hét lúzere? Szavazzon! Döntse el Ön!

Szánalmas produkcióval állt elő a héten a magyar celebválogatott, a rendelkezésükre álló játékidőben jóformán egyetlen épkézláb támadást sem sikerült összehozniuk. Mivel a világ lúzereinek csapata bombaformát mutatott, ezért a rangadó végeredménye nem is lehetett más, mint a szégyenteljes, már-már megalázó különbségű vereség. Vegyük sorra a mérkőzés legemlékezetesebb jeleneteit, idézzük fel a nagy összecsapás legszebb pillanatait.

Lehengerlő akciók

Az első szép támadás rögtön góllal végződött, az angyali szépségű Jessica Simpson ugyanis már hétfőn megértette Michelangelót. A művésznő Európában járt és nem volt rest múzeumba menni. Ennek következményeként magvas godolatokat szabadított ki saját márványtömbjéből, mindenkit arra buzdítva, hogy most már aztán mélyedjen el magában.

Jessica megért

A celeb világválogatott olajozott támadásai nem lanyhultak, nem csalódtunk az ismét világklasszis teljesítményt nyújtó L. Lohan-B. Spears-P. Hilton trojkában sem. Miss Lohan kozmikus lerészegedéssel ünnepelte legutóbbi berúgását, és ronccsá tört autójának elárverezését. Sajnos, a születésnapját szponzorálni akaró vodkagyár nem tudott felnőni a feladathoz, ki akar hátrálni vállalt kötelezettségei alól, és már nem akarja támogatni a művésznő közelgő születésnapjának támogatását.

Lohan józanul

Zajlik már a visszaszámlálás, Paris Hilton június 5-én teszi meg az első lépéseket egy tágabb univerzum felé. A hozzá közel állók szerint a 23 napos pihi csak jót tehet neki, megszépül majd, kipiheni magát, smink és hajlakk nélkül bőre és haja visszanyeri ruganyosságát és régi fényét. Úgy legyen!

Paris első lépései

Britney Spears egy elegáns hotel férfivécéjében tett látogatást, és ha már ott volt, össze is hányta magát. Szerencsére a honlapjáról megtudhattuk, hogy mindez már a múlté, mert megszabadult a körülötte lévő emberek rossz behatásaitól, ismét az a családcentrikus háziasszony és anya lesz, akinek megismertük és megszerettük.

Még ennyi sem volt elég: előkerült a csodafegyver, az ász, a Jolly Joker, a végső és megsemmisítő csapás: Lily Allen, az ifjú brit énekesnő előállt a farbával, hogy ő bizony a suliban leszopta a fél osztályt. A következmények is drámaiak: az iskolából kirúgták, apuci pedig házat vett neki Magyarországon.

Szánalmas hazai próbálkozások

Ekkor már érződött, hogy a hazai csapat reménytelen helyzetbe került, vagy ahogy mondani szokás: innen szép a győzelem, csak nehéz. Sajnos, a magyar válogatott teljesen csődöt mondott, az általában jó formát mutató Hujber-Győzike-Kelemen Anna középpályás sor semmit sem csillantott meg képességeiből, ezen a héten teljesen észrevehetetlenek maradtak. Az egyetlen hazai találat a bőrét a saját vizeletével kenegető Medveczky Ilona nevéhez fűződik, de ez csak a szépítéshez volt elég. Csak remélni tudjuk, hogy csupán pillanatnyi formaingadozásról volt szó, a tartós hullámvölgy beláthatatlan mélységekbe taszítaná az amúgy is ezer sebből vérző sportágat.