horoszkóp

Ki a hét lúzere? Hilton, Varga Feri, Madár?

2007.06.16. 22:21
Erős mezőny indult ezen a héten is a hét lúzere kitüntető címért. A milliókra hajtó Varga Feri, az ismeretlen pornóforgatókönyv-író, az építkező Erdei Zsolt, és Martin Gore, ha igaz, hogy Kelemen Annával jár. És persze Paris Hilton.

Az egész heti fülledt meleg többeknek megártott ezen a héten. Mindjárt itt van Varga Feri, aki hétvégente a csajával cirka egymilliót haknizik össze, majd nekilát panaszkodni, milyen sanyarú az ő sorsa, és még a szíve is fáj. Ennyiért fájhat.

Ha Kelemen Anna nem hazudik, de miért is tenne ilyet, akkor a lúzerverseny egyik esélyese Martin Gore, a Depeche Mode agya, aki a plasztiknő állítása szerint rendszeresen randizik vele, sőt nyilvános helyeken is megjelennek. Bár lehet, Annácska angolul okosabb, mint magyarul, de minden nyelven ugyanúgy néz ki. Reméljük, a hír nem igaz, és akkor elnézést kérünk Gore-tól.

Más megasztáros versenyző is akadt azért: Szabó Eszter, a mezőny karriercsinálás helyett leggyorsabban teherbeeső énekesnőjéről azt állítják, minimum tízmillió forint, de inkább egy kisebb lakás ára volna a megfelelő ára öthónapos fiáról készült fotóknak. Persze, azonnal beugrik a párhuzam, amikor egy bizonyos Shiloh-Nouvel nevű újszülött fotóiért szülei 4,1 millió dollárt kaptak az egyik legnagyobb amerikai laptól, csak hát azokat a szülőket úgy hívják, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt. 


Erdei Zsoltnak nem fáj a szíve, pláne, ha ma este még győz is a ringben, ám az már komoly lúzerségre utal, hogy megtámogattatja háza hőszigetelését, majd hagyja, hogy a támogató cég ilyen szöveggel és címmel - Madár kiüti a gázszámlát - adjon ki egy vele készült interjút: "Erdei Zsolt, világbajnok ökölvívó Fóton épít családi házat. A szigetelőanyagokat, a színező vakolatot és a szakembereket - támogatásként a .... cég biztosította. Csatoltan küldjük a Madárral készített interjút. A riportalannyal jóváhagyatott interjúról lévén szó, kérésünket fejezzük ki arra vonatkozóan, hogy ha a szöveget változtatni kívánják, ezt jelezzék számunkra". Hát akkor már inkább kifizetném a vakolást.

És nem lehet megfeledkezni a nagyfantáziájú, ám sajnos ismeretlen bbb-ről, aki Kovi pornófilmes forgatókönyvírói pályázatán képes volt azt a címet adni pályamunkájának, hogy "Itt a faszom, nem disznóláb". Gratulálunk.

Paris Hilton persze ezen a héten sem maradhat ki a lúzerbajnoki döntőből, ezúttal azért, mert megkísérelte felfüggeszteni az anyagcseréjét. Az a rögeszméje ugyanis, hogy ha ráül a vécére, azonnal mobiltelefonnal fotózó börtönőrök rontanak rá, akik a szükségét végző Hilton-lány fotóival kívánják megalapozni jövőjüket. Nem igazán világos ugyanakkor, mitől tart a pornófilmjével elhíresült Hilton-lány: mit láthatnánk még, amit eddig nem láttunk?

De a döntés most is az Önöké, szavazzanak!