horoszkóp

Titánok harca, avagy ki az eddigi leglúzerebb?

2007.07.03. 22:13
Miután május eleje óta most hétvégén immár hatodszor szavazhatták meg a hét lúzerét, itt az ideje kiértékelni az eddigi eredményeket. Újra szavazhatnak a legnagyobbakra, megtudhatják a lúzerségi toplista aktuális állását, és egyéb érdekességekről is olvashatnak.

Amióta bevezettük, a hét lúzere választásra rendszeresen jó sok szavazat érkezik, ebből látszik az, hogy önök tényleg érdeklődnek kínos, botrányos, vagy egész egyszerűen csak béna esetek iránt. Összesítettük az eddigi eredményeket, a heti győztesek újra megmérkőznek egymással. Kiderül továbbá az is, hogy a lúzertoplistára felkerülni egyszerű, de a csúcson maradásért keményen meg kell dolgozni.

A Megalúzer

A címhez méltóan erős mezőny gyűlt össze annak eldöntésére, hogy ki legyen az utóbbi két hónap lúzere. Lássuk, kik azok.

A tolvaj rendőr

Magabiztosan nyerte meg az elődöntőjét az a rendőr, aki a Széna téri túszdrámás rendőri akció során a kollégái és a biztonsági kamerák jelenlétében lopott el mintegy 460 ezer forintot.

Medveczky Ilona

Amikor ő volt soron, akkor fekete lóként hatalmas szavazatfölénnyel győzedelmeskedett. Komoly konkurenciája volt, de úgy látszik a testét a saját vizeletével kenegető táncosnő alaposan kiverte önöknél a biztosítékot.

Bochkor Gábor

A legutóbbi szavazáson a Bochkor Gábor neve mellett található kis karikába klikkeltek a legtöbben. A rádiós műsorvezető azzal érdemelte ki a megtisztelő címet, hogy lánya egy kis technikai malőr miatt nem viselheti az ő vezetéknevét.

Paris Hilton

Paris Hilton szoros versenyben került a dobogó élére. A jó eredményt úgy sikerült elérnie, hogy kitalálta, a lesben álló fotósoktól tartva felfüggeszti anyagcseréjét börtönbüntetése idejére.

Klikk!

Gáspár Győző

A J-Lohoz hasonlóan nevet váltó Gáspár Győző könnyűszerrel nyerte meg a saját elődöntőjét, miután kiderült, hogy felesége és közte ezúttal tényleg zűrök vannak, és akár válással is végződhet a dolog. Egyébként ő rátett még egy lapáttal, mert egy héttel később is diadalmaskodott az egyszerű arcú kisvirággal.

Nagy lúzerség, sok szavazat

Már az előbb is pedzegettük, hogy vannak olyanok, akik lényegesen több szavazatot kaptak, mint a többiek. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Medveczky Ilona. A pisiterápiáért 1365 szavazatot kapott, ami kb az ötszöröse az adott heti második helyezettnek. Egészen megdöbbentő viszont a tolvaj rendőr, aki letaszította a kameradobáló Hujber Ferencet a dobogó legfelső fokáról. Normális esetben ugyanis Hujber közel 1000 szavazata bőven elég lett volna a győzelemhez, de a tolvaj rendőr 2366 szavazata mellett ez szinte eltörpül.

Toplista

Top 5
Gáspár Győző - 25 pont
Paris Hilton - 19 pont
Bochkor Gábor - 10 pont
A tolvaj rendőr - 10 pont
Medveczky Ilona - 10 pont

Az egyes hetek lúzerei eredményeiknek megfelelően pontokat kaptak. A első helyezés 10, a második 8, a harmadik 6, a negyedik 5, az ötödik 4 és a hatodik hely 3 pontot ér. Ennek megfelelően egyáltalán nem csoda, hogy a duplázó Gáspár Győző stabilan vezeti a toplistát a szintén rendszeresen szereplő Paris Hilton előtt. A harmadik és az ötödik helyezettek között pontegyenlőség van. Hiába, a szép eredményekhez rendszeresen kell nagyokat bukni.