horoszkóp

Ki a hét lúzere? Az Önt is rühellő Elton John?

2007.08.05. 20:05
Volt itt minden, mint a búcsúban: elmaradt esküvő, terhes vagyok-vagy mégse, rehab, bíróság, porcleválás, betiltott internet. Nehéz a választás, de szükséges: döntse el ismét Ön, hogy ki legyen a hét lúzere!

A lúzer világválogatott az elmúlt hetek bizonytalankodása után ismát magára talált, szebbnél szebb egyéni megoldásokkal fűszerezte jól felépített támadásait. Az első találatot Usher készítette elő elmaradt esküvőjével még a múlt hét végén, azóta újabb részletekkel lettünk gazdagabbak: börtönviselt a menyasszony, házsártos az anyós... Ebből nem lesz egyhamar nászút, akárki meglássa!

Nicole Richie terhes. Vagy nem. Börtönbe megy. Vagy nem. Christina Aguilera is terhes. Vagy nem. Ezek fontos kérdések. Vagy nem.

A világ hírességei nem ismernek kegyelmet, csak úgy záporoztak az újabb és újabb megrendítő erejű csapások: Angelina Jolie-t a saját férje tolná be a rehabra, Jennifer Lopez igazi fingofób, az enyveskezű Lindsay Lohan ismét bíróság elé kényszerül, Britney Spears a héten elvált, ezt családostul Disneylandben ünnepelte, majd hófehér fogú gyermekének cumisüvegével akart kicsinálni egy szemtelen sajtóhiénát.

A magyar csapat értékelhetetlenül gyenge, idényeleji formát mutatott: VV Ágica nem tudja kikerülni a dilidokit, Győzike fel nem csinált csaja megkezdte új karrierjét, Bódi Sylvi számára a mamája az ideális partner. Ez bizony édeskevés, egyedül Karsai Zita porcleválása volt nemzetközi mércével mérve is figyelemre méltó teljesítmény.

Annál is inkább, mert a kegyelemdöfést Sir Elton John adta meg az egész világnak: határozott véleménye szerint - a kreatív művészet érdekében - beszüntetné az internetet. Kész, vége, bezárni, kalap-kabát; oszoljanak, kérem, nincs itt semmi látnivaló! Ezúton kérjük meg olvasóinkat, hogy tépjék ki a kábeleket a falból, szélessávú előfizetésüket azonnali hatállyal mondják vissza. De mielőtt szétverik a klaviatúrát, az utolsó kattintás a szavazásé legyen.