horoszkóp

Ki a hét lúzere: a kissé szórakozott Spears, esetleg csupasz hátsójú Korda György?

2008.05.19. 06:55
Britney Spearsnek ismét sikerült belehajtani egy autóba, míg Pete Doherty és Amy Winehouse egy bizarr csókkal sokkolta a nyilvánosságot. Eközben Oláh Ibolya eladosódott, Rúzsa Magdi miatt pedig milliókat bukott Tatabánya. Vajon a női mosdóban rekedt, törött lábú férfi lekörözi őket? Ön dönt?

Ezen a héten a külföldi hírességek törekedtek arra, hogy minél kevesebb olyan dolgot kövessenek el, amit miatt esetleg felvehetjük őket a listánkra. Szerencsére Britney Spears megmentette a híres, ám lúzer emberek becsületét, és egy hónap után ismét egy sikeres koccanást hajtott végre Beverly Hillsben. Az egyik szemtanú szerint az énekesnő azért gurult bele az előtte lévő autóba, mert egy kicsit szórakozott volt. Spearst kövesse a világ legszexibb nőjének megválasztott Megan Fox, aki egy interjúban elmesélte, annyira szegény volt, amikor Los Angelesbe került, hogy pénzhiány miatt a lábát sem tuda borotválni, így nadrágban járt. Önmagában természetesen nem baj, ha valakinek nincs pénze, hiszen ez semmit nem von le egy ember értékéből, az viszont más kérdés, hogy mennyire kényes és intim részletekkel ecseteli múltját.

Gombos Edina

Bukta

Gombos Edinának, a TV2 várandós műsorvezetőjének nem volt szerencséje a házvásárlással. Amikor ugyanis férjével fel akarták újítani a családi fészket, kiderült, hogy építési hulladékokból rakták össze, így le kellett dózeroltatni. A házaspár egyelőre perben áll az előző tulajdonossal. Tatabányának pedig Rúzsa Magdival nem volt szerencséje. Az énekesnő koncertjére ugyanis csak 285-en voltak kíváncsiak, így a koncert szervezői három és fél millió forintot buktak. Eközben egy másik Megasztár-versenyzőnek is a pénz miatt fáj a feje. Oláh Ibolya ugyanis 2 millió 240 ezer forinttal tartozik az adóhatóságnak. Az énekesnő és a Casting minden, illetve a Társulat producerei egymásra mutogatnak. És következzen Kiszel Tünde, valamint állítólagos hódolója, Ivan, aki tagadja, hogy romantikus érzelmeket táplálna a műsorvezető iránt, szerinte a celeb félreértett valamit.

Csak semmi szex

Az olvasói hozzászólásokból kiderült, hogy Vince Vaughn meglehetősen nagy hibát követett el, amikor visszautasított egy testvérpárt, akik felajánlották, hogy töltsön velük néhány kellemes órát az ágyban. Egyértelmű, hogy Jennifer Aniston volt pasija méltó szereplője ennek a felsorolásnak. És most jöjjön egy csók, ami legtöbbünkben vegyes érzelmeket váltott ki. Nagy-Britannia két legismertebb drogfüggője, Pete Doherty és Amy Winehouse a minap meglehetősen intim helyzetbe került, amiről természetesen képek is készültek. A fotók Doherty első szabadulás utáni fellépésén készültek. Pár nappal a sokkoló képek után pedig két bizarr videó került elő a kisegereket, macskákat és egy crackpipát dédelgető hírességekről. Az egyik videón Amy Winehouse egy újszülött egér közvetítésével arra kéri éppen börtönben csücsülő férjét, hogy ne váljon el tőle.

Lúzer pasik

Korda György

Bár a halállal nem illik viccelődni, meg kell említenünk két zürichi férfi esetét, akik köpőversenyt rendeztek szállodai szobájukban. Egyikük egy meglehetősen veszélyes taktikával próbálkozott: az erkélyről visszahátrált a szobába, onnan szaladt neki a köpésnek, ám a lendülettől kirepült és lezuhant. Úton a kórház felé belehalt sérüléseibe. Jóval szerencsésebb volt az a miskolci férfi, az igazi Hugyos Józsi, akit a tűzoltók szabadítottak ki az egyik helyi kocsma női mosdójábol. Az ittas úriember ugyanis beszorult egy vécékagyló és a fal közé miután elesett és lábát törte. Ha már annál a helyiségnél tartunk, ahova a király is gyalog jár, meg kell említenünk Korda Györgyöt is, akit lehúzott alsónadrággal kaptak lencsevégre, miközben a fürdőszobába igyekezett. A bajt csak tetézte, hogy a Kordáék a Föld körül szerkesztői bennehagyták a műsorban az ominózus jelenetet, sőt, az előzetesben is szerepel. A pókerbolond művész szerint átverték, és ő valójában nem ilyen faragatlan. Elmondása szerint nem tudta, hogy be van kapcsolva a kamera, amikor éppen rájött a szükség.