horoszkóp

Ki a hét lúzere: a szexet imitáló Wino, vagy Josh és Jutta, a szarvasok réme?

2008.07.13. 20:24
Bár a nyár sok szempontból uborkaszezonnak számít, szerencsére a hírességek az idő ellenére is gyakran követnek el valamilyen lúzerséget, a hétköznapi, földi halandókról már nem is beszélve. Ön szerint ezen a héten ki érdemli meg a nem túl hízelgő címet: az agresszív, ám jóhangú Winehouse, esetleg George W. Bush, akiről hamarosan egy szennyvíztisztítót neveznek el? Szavazzon bátran!

Mindenki kedvenc junkie-ja ezen a héten is kitett magáért. Amy Winehouse ha éppen nem üt, akkor kicsit villant, vagy szexet imitál börtönben csücsülő férjének, ráadásul még a szolizásra is rákapott. A politoxikomán énekesnő mozgalmas mindennapjaival jelenleg csak Madonna tudja tartani az iramot a házasságáról és az állítólagos szeretőjéről szóló pletykák révén. A honi sztárok közül Josht és Juttát emelnénk ki, akik pár nap leforgása alatt két szarvast is elgázoltak. Bár a második esetről szóló sajtóközleményben voltak kisebb-nagyobb logikai bukfencek, valószínű, hogy a duó valóban kétszer egymás után találkozott szerencsétlen körülmények között a hazai vadállomány két tagjával.

Bush és a Jacko

San Francisco városa méltóképpen akarja megünnepelni, hogy az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnökének lassan lejár a mandátuma. A helyi Elnöki Emlékhely-bizottság szeretné, ha az "Oceanside Water Pollution Control" vízművet George W. Bushról nevezzék el és az ügyről a novemberi elnökválasztásokon lehessen szavazni. Bush elnök után 10-20 évig takarítani fogunk. A szennyvízkezelési üzem feladata az összetakarítás, így szerintünk illik hozzá az elnevezés" - tette hozzá a szervező. Eközben a világ egy másik meglehetősen ellentmondásos személye, Michael Jackson pizsamában, és a számára nélkülözhetetlen műtősmaszkban, napszemüvegben intézte a bevásárlást. Az énekes plasztikai sebésze ezzel párhuzamosan maga jelentkezett be egy kaliforniai pszichiátriai osztályra. Persze nem híres páciense miatt döntött így, csupán kiderült, hogy volt üzlettársai 100 millió dollárra perelik.

Klikk a lúzerekért!

Bukta

Bizony, hiába a hírnév, néha a sztárokat is átvágják a palánkon. Így történt ez Fresh Vikivel is, aki némi pénz és két ingyen út fejében beleegyezett, hogy ő legyen az Exit Tours arca. Az első részletet annak rendje és módja szerint meg is kapta, ám az utazási iroda ezután nem teljesítette a kötelességét. Az énekesnő ezután jogi útra terelte az ügyet. Jóval többet buktak az Anettka nevével fémjelzett első magyar bulvárfilm készítői. Mivel Pintér György producer ugyanis különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésre való felbujtás gyanúja miatt jelenleg előzetesben van, az ő aláírása nélkül nem tudnak szerződést kötni a forgalmazóval, így csúszik a bemutató. Vagyis könnyen lehet, hogy Gerencsér Tamásék elbukják a film induló költségét, vagyis körülbelül ötvenmillió forintot. A héten derült ki az is, hogy Debreczeni "Kedves" Zita egykori pasija egy igen szövevényes ügy 28. rendű vádlottja, és a jobbkeze annak az illetőnek, aki állítólag megbízást adott az alvilágban Ragyás Tóniként ismert férfi megölésére.

Denevér a melltartóban

Természetesen ezen a héten sem csak celebekre lehet szavazni. Következzen két nő, akik megérdemlik, hogy a hét lúzerei között szerepeljenek. Első jelöltünkre, bizonyos Abbie Hawkinsra a következő történet miatt figyeltünk fel: a fiatal recepciós lány melltartójába befészkelte magát egy denevér, akiről alkalmi szállásadója először azt hitte, hogy csak egy rezgőre állított mobiltelefon. A bizarr sztorinak boldog vége lett, a denevér ugyanis szerencsésen kiszabadult fogságából. Sokkal rosszabbul járt az az olasz nő, akinek fenekén szétrepedt a menyasszonyi ruha miközben éppen a boldogító igent akarta kimondani. A legnagyobb megrázkódtatás talán az eskető papot érte, aki nem igazán tudott mit kezdeni a meztelen női hátsóval templomában. Az érintett a 2006-ban történt kellemetlen incidens miatt ötmillió forintnak megfelelő kártérítést követel szabójától. A sors furcsa fintora, hogy a szerencsétlenül járt asszony azóta elvált férjétől.