horoszkóp

Ki szívott nagyobbat: a spriccpartisok vagy Aguilera?

2007.11.25. 15:40
Az e heti mezőny meglehetősen egyöntetű tematikával bír: szexvonalon beindultak a külföldi hírességek, de a magyar spriccpartisok sem sokkal maradnak le utánuk. Találunk a hét szopói között pornószínésznőket, akik százhuszonöt farok előtt térdeltek egy napig, puncimutogató Aguilerát és egy kakukktojást, a vacsorázni óhajtó Nárayt.

Hol is kezdjük? Maradjunk talán a kifinomultan egocentrikusnál, aki egy étteremben saját fennkölt személyére hivatkozva érte el, hogy a fúvóskoncert később kezdődjön a tervezettnél. Náray Tamás divattervező ugyanis nem tudta volna elviselni, hogy négyfős asztala mellett zenészek játsszanak, ezért megkérte az étterem vezetőségét, hogy halasszák el a koncertet, ami ezért kábé fél órát késett. Náray arra hivatkozott, hogy egész napos munkáját csak egy rövid ebéddel szakította meg, és mivel nem tüntették fel a bejáratnál, hogy hangos zene lesz, ők bátran leültek vacsorázni. Ha tudják, hogy koncert lesz, más helyet választottak volna. Bár tették volna.

Melle mint a gépfegyver

Heidi Klum modell szintén meglehetősen furcsán viseli magát a közönség előtt. Egy tévéinterjúban arról beszélt, hogy mennyire megkeményednek a mellei a hidegben. Saját állítása szerinte annyira, hogy akár gépfegyvernek is lehetne használni őket. Ezt a videóban némi öncsöcsörészéssel be is mutatta. A mellei amúgy is kiemelt figyelmet kapnak egyébként, el is nevezte őket Hansnak és Franznak. Leglább rímel, ettől függetlenül Klum szexmániája a szánalmashoz közelít. Férfjéről is csak farok-összefüggésekben tud beszélni.

Pornósok szopóágon

Nem tudom, önök hogy állnak a nők arcára élvező férfiakhoz, pontosabban ahhoz, ha ezt több mint száz társuk társaságában, szaros gatyában teszik. Az én véleményem szerint ez megközelíti a Gyökérember ízlésességét, a különbség csak annyi, hogy az indonéz férfi nem tehet arról, hogy gusztustalan. A hét legnagyobb szívása-díjat én ezért annak a két pornószínésznőnek - Mary-nek és Janetnek - ítélném, aki a Spriccpartin csaknem egy egész napot térdelt, de nem arra vártak, hogy a sült galamb repüljön a szájukba. Ha már itt tartunk: kizárólag az egyenjogúság nevében nem lehetne, hogy egyszer a férfipornósok térdeljenek százötven nő előtt? Esetleg kukoricaszemeket is lehetne szórni alájuk.

A villantós Aguilera

Emellett az ötlet mellett talán még a héthónapos terhes Christina Aguilera is kiállna. Bár elviekben elítél mindenfajta obszcenitást, a héten bebizonyította, hogy nem különb a deákné vásznánál. Néhány hónapja ugyanis még Britney Spears-t ócsárolta a puncivillantásai miatt, most viszont ő maga is leleplezte a kincsét. Férjével épp a második házassági évfordulójukat indultak megünnepelni egy étterembe, de az érkezéskor természetesen közrefogták őket a paparazzók. Egyikük azt is megörökítette, ahogy a gömbölyödő pocakú Aguilera kecsesen kiszáll az autóból. A kép tanúsága szerint a fehér miniruha alatt nem sok minden van, ha meg véletlenül igen, az láthatatlan. Egyébként bőrszínű bugyit venni is lúzerség lenne, de talán nem annyira, mint egy csapat férfiembernek a kedvére tenni. Döntse el ön, ki a hét lúzere!