Nem a 18 éves Casey Aldridge-től, hanem egy idősebb tévéstől esett teherbe Britney Spears 16 éves kishúga. Az igazi apára ugyanis börtön várna megrontásért. Jamie Lynn Spears állítólag csak zűrös családja miatt keresett támaszt az idősebb tévésnél. A terhes Spears-kishúgról készült fotó mindenesetre 100 ezer dollárt érne.

Nem a 18 éves Casey Aldridge-től, hanem egy idősebb tévéstől esett teherbe Britney Spears 16 éves kishúga - írja a Star című amerikai magazin. A kamaszt csak lefizette a család, az igazi apa - aki a magazin jól értesült informátorai szerint Spears tévés show-jának egyik producere - ugyanis akár évekig is ülhetne a kiskorú Spears megrontásáért. Eközben újabb dolgok derültek ki Aldridge-ről is, a család ismerőse szerint folyamatosan csalta Spears kishúgát. Jamie Lynn pedig állítólag - nővére nyomán - Kevin Federline öccsével is randizgatott. Veszélybe került viszont Jamie Lynn Spears tévés karrierje: a Nickelodeon csatorna valószínűleg nem folytatja a sorozatot a teherbe esett kiskorúval.

Hollywoodban gyorsan felnőnek a kislányok

A család ismerőse szerint Jamie Lynn Spears és Casey Aldridge már több mint három hónapja nem járnak együtt, így igen valószerűtlen, hogy Aldridge lenne az apa.

"Az apa a Zoey 101 tévéműsor egyik producere. Hollywoodban gyorsan felnőnek a kislányok, ez alól Jamie Lynn sem kivétel" - nyilatkozta az informátor, aki szerint a Spears család is felelőssé tehető a történtekért. "Olyan családi körülmények között Jamie Lynn-ek szüksége volt valakire, akire felnézhet" - mondta, majd hozzátette, a tévés csúnyán kihasználta a helyzetet.

Klikk!

Bonyolódik a történet

Egy másik forrás is arról beszélt, a család nem hiszi, hogy Aldridge lenne az apa. "Az utóbbi két évben Jamie és Casey randizgatott, de nem volt stabil a kapcsolat. Úgy tűnt, hogy egy éve Jamie Lynn Kevin Federline öccsével is találkozgat. Jamie Lynn partizós korszakát éli éppen, Casey ennek volt a része" -mondta a Starnak a család ismerőse. A szakításról Aldridge egyébként blogjában is beszámolt, majd ő is mással kezdett el randizni. Egy Whitney Seals nevű lányt állítólag teherbe is ejtett. A család barátai szerint pedig egyébként is folyamatosan csalta Spearst.

Aldridge-dzsot a magazin szerint tehát csak lefizettek, hogy bevállja az apaságot. Ő éppen megússza a börtönt, Louisiana állam törvényei szerint ugyanis egy 17 év alatti lány csakis nála maximum két évvel idősebb férfival létesíthet szexuális kapcsolatot. Bár az sem volt teljesen világos, hogy Aldridge hány éves, aztán kiderült, hogy mégis csak 18, így nem törvényellenes a 16 éves lánnyal folytatott kapcsolata.

Tévé helyett fotók

A Star magazinnak nyilatkozó reklámszakember egyébként nem tartja valószínűnek, hogy folytatódik Spears tévés sorozata: a hirdetők ugyanis nem szívesen hirdetnének egy olyan műsorban, amelyben egy teherbe esett kiskorú szerepel.

Eközben kiderült, 100 ezer dollárt érne, ha valaki egy olyan fotóval rukkolna elő, amin világosan látható Jamie Lynn terhessége. Korábban azt is megtudhattuk, Jamie Lynn Spears exkluzív szerződést írt alá az OK! magazinnal egy olyan fotósorozatra, amin Casey Aldridge-dzsel közösen mutatják meg az újszülöttet. Hogy ezzel mi lesz, ha kiderül, hogy mégsem ő az apa, arról nincsenek hírek.