Molnár Anikó összejött Klausmann barátjával

pl
2005.05.12. 09:55
A Való Világ egykori szereplője állítólag egy lovardatulajdonossal jár, aki mellesleg korábban Tornóczky Anita kedvese volt. Molnár Anikó szeretné, ha az újságírók békén hagynák.

Molnár Anikó alig egy hónappal ezelőtt szakított Klausmann Viktorral, de a Nagy Ő-t máris egy újabb férfival hozták hírbe. A Színes Bulvár Lap értesülése szerint jelenleg Klausmann közeli jó barátjával jár, aki építési vállalkozó és van egy lovardája is.

Elzárkóznak

A lap szerint a Klausmannal eltöltött egy hónap alatt Molnár nagyon jó viszonyba került párja ismerőseivel, barátaival, többek között a Domonyvölgyben élő, az egyik lovardát üzemeltető testvérpárral. Egyikük, Zoltán állítólag sűrűn találkozott Molnár Anikóval, így nem meglepő, hogy máris hírbe hozták őket.

"Nem értem, hogy miért nem a Klausmann, vagy miért nem a Bochkor után nyomoznak az újságírók. Nem értem, miért nem hagynak engem békén. Ennél több hozzáfűznivalóm nincs" - nyilatkozta Molnár Anikó, amikor a Velvet állítólagos új kapcsolatáról kérdezte.

Klausmann Viktor a Színes Bulvár Lapnak nem kívánta kommentálni az értesülést, de nem tagadta, hogy Molnár a barátjával kezdett új életet. "Megígértem Zolinak, hogy nem mondok semmit" - mondta, majd sokat sejtetően hozzátette:"Ilyen az élet!"

Zoltán, a vállalkozó egyébként már nem először mutatkozik híres hölgy társaságában: Tornóczky Anita két évig volt a férfi barátnője.

Soap

Molnár Anikó március elején jelentette be, hogy szakítottak kedvesével, Bochkor Gáborral. A pár tavaly nyáron bútorozott össze, de kapcsolatuk még egy évet sem bírt ki: nyolc hónap után a Nagy Ő címszereplője hazaköltözött pomázi lakásába. A szakítás hátterében Molnár elmondása szerint nem egy harmadik személy állt, a kapcsolat ellaposodása miatt döntött úgy, hogy szakít Bochkorral. Ezután felröppent a hír, hogy Molnár összejött Klausmann Viktorral, bár ezt az elején még mindketten tagadták. Épp hogy a nyilvánosság előtt is kezdték vállalni kapcsolatukat, amikor jött a bejelentés: Molnár Anikó egy hónap után szakított Klausmannal, mert a férfi kétszer is megcsalta őt két volt barátnőjével. A Nagy Ő a Velvetnek akkor úgy nyilatkozott, elképzelhetőnek tartja, hogy csak azért kellett a Szerencsekerék egykori műsorvezetőjének, hogy az ismét némi publicitáshoz jusson általa. Hozzátette, örül, hogy megszabadult tőle.

A Való Világ egykori szereplőjét Bochkorral való szakítása után Pintér Tiborral, nemrég pedig Noszály Sándorral is összeboronálták, miután együtt nézték végig a Megasztár döntőjét az Arénában. A héten megjelent egyik hetilap szerint viszont Bálint Ádámhoz kötik gyengéd szálak.