horoszkóp

McCartney ajándékokkal halmozta el Heather Millst

2008.01.15. 13:37
Az ex Beatle nyolcezer fontot költött volt feleségére, akinek január 12-én volt a születésnapja. Egyúttal egy dalt is írt róla új albumára. Heather Mills eközben vadul készül a gyermekelhelyezési perre, ugyanis magándetektívekkel figyelteti volt férjét, aki szerinte sokat iszik. McCartney viszont nem zavartatja magát, ugyanis összejött kolléganőjével, Marie Lawrie-val, akit Luluként ismer a közönség.

Sir Paul McCartney Heather Mills születésnapja alkalmából nyolcezer fontot költött exfeleségére, akitől nemrég vált el – adta hírül a Digital Spy. Mills többek között kapott egy kétezer fontot érő Cartier órát, egy ötezer fontos Harvey Nichols utalványt és számtalan méregdrága kozmetikai terméket. A szeretetcsomagot a zenész sofőrje adta át Millsnek egy üdvözlőkártya kíséretében, melyen ez állt: "Kívánom, hogy legyen csodálatos ez nap, annak ellenére, hogy mi történt. Remélem barátok maradunk. Csók: P".

A zenész legújabb albumára dalt is írt nejéről, pontosabban a viszontagságos válóperről. „Arról énekel, hogy mit érez Heather iránt, hogy mi a helyzet a paparazókkal, ugyanis ő még nem mesélhette el a történetet a saját szemszögéből. Ez a szám nem olyan, mint amit Paul McCartney-tól megszokhattunk” – tette hozzá Nitin Sawhney, aki a lemez producere. A híresség nemrég azt nyilatkozta, a procedúra során megtanult türelmesnek lenni, és most már sokkal bizakodóbb, ami a jövőt illeti.

Eközben Mills magándetektíveket bérelt fel, hogy lefilmezzék férjét, amit fényes nappal italozik. Szerinte, ha sikerül bebizonyítania, hogy McCartney, akit szívműtétje után eltiltottak az italozástól, túl gyakran nyúl a pohárhoz, akkor valószínű, hogy neki ítélik majd közös kislányuk felügyeleti jogát. Bennfentesek szerint viszont ezzel az akcióval csak még rosszabb színben tünteti fel magát.

Mills számtalan eszközt bevetett a per során, de próbálkozásai visszafelé sültek el. Októberben például tolókocsiban ülve jelent meg az egyik tárgyaláson. Bár egyik lábát egy súlyos autóbaleset miatt valóban amputálni kellett (már évtizedekkel ezelőtt), bennfentesek szerint eddig soha nem használt kerekesszéket, de még mankót sem, sőt egy amerikai táncshowban még versenyzett is. Néhány héttel később pedig azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza azt a felvételt, melyen férje a műlábán viccelődik lányával, Stella McCartney-val. Hírnevének az sem használt, hogy kiderült, topless modell - illetve a rossz nyelvek szerint inkább luxusprosti - volt.

A válóper mindenestre nem akadályozza meg a zenészt abban, hogy megtalálja Mills utódját, az elmúlt hat hónapban ugyanis több ismert nővel is hírbe hozták. Augusztus végén lefotózták, amint Renee Zellwegerrel csókolózott. Ezután egy szórakozóhelyen Christie Brinkley-vel táncolt összeborulva, egy New York-i látogatás során viszont Natalia Imbrugliával és Rosanna Arquette-tel is mulatott, majd Elle McPherosn modellel ölelkezett a nagy nyilvánosság előtt. Pár héttel ezelőtt Arquette újra feltűnt a színen. Bár kislányát is bemutatta a színésznőnek, azóta valószínűleg véget is ért a románc, hiszen ismét egy másik nő tűnt fel a színen.

A Swaf News információi szerint McCartney ezúttal Marie Lawrie-ba, művésznevén Luluba szerelmes. A két híresség akkor melegedett össze, amikor együtt dolgoztak az énekesnő új számain. Bennfentesek szerint McCartney azért nem vállalta fel nyilvánosan új kapcsolatát, mert meg akarta várni a válóper végét. A nagy titkolózás ellenére Lulu egyik ismerőse szerint nagyon sok időt tölt a zenész otthonában- írja a Variety.

Az ex-Beatle tetszését annyira elnyerte kolléganője, hogy következő turnéján ő is részt vesz majd vendégszereplőként. Lulu többek között színpadra lép majd egy, a Beatles tiszteletére rendezett koncerten is Los Angelesben.