horoszkóp

Lapátra tették a Macskák stábját

2007.02.18. 13:36
Csaknem az összes szereplőt lecserélik a Macskák című musicalben, a Madách Színházban. Énekelni és táncolni fog többek között Gálvölgyi János, Oroszlán Szonja és Malek Andrea. A leváltott színészek csalódottak.

Az ezerkétszadik előadáson is túljutott Macskák csaknem teljes stábját lecseréli a Madách Színház. A távozásra kényszerült színészek csalódottak - írja a Színes Bulvár Lap.

Álmukból felébresztve is tudták

Póka Éva 24 éve játszik a musicalben, és el sem tudja képzelni az életét a Macskák nélkül. Mint mondta, számos alkalommal mentették már meg a darabot, mert úgy ismerik annak minden percét, hogy betegség esetén bármelyikük be tudna ugrani bármelyik szerepbe.

Détár Enikőnek is távoznia kell, az ő szerepét Oroszlán Szonja veszi át. Gálvölgyi János Mikó Istvánt váltja a színházi macska szerepében. Ezt a karaktert eredetileg Haumann Péter játszotta, mégpedig olyan kivételesen, hogy a darab zeneszerzője, Andrew Llojd Webber szerződtetni akarta külföldön. Csak épp Haumannak nem szólt senki erről, így a nemzetközi karrier elmaradt.

Gálvölgyi énekelni fog

Gálvölgyi Jánosnak mindenesetre alaposan fel kell készülnie, hiszen ő is úgy tartja, hogy a Macskák egy legenda, amibe nagy felelősség beszállni. Arról nem is szólva, hogy Gálvölgyi ének- és tánctudására is szükség lesz.

Bencze Ilona és Bajza Viktória énekelte a darab leghíresebb dalát, a Holdfényt. Most Malek Andrea kapja Grizabella szerepét. Csak négy színész maradhat a helyén: Ladinek Judit,Gallusz Niki, Csutka István és Weil Róbert.

A hivatalos szereposztás szigorúan titkos. Hőnig Zsuzsa, a Madách produkciós igazgatója annyit elárult azonban, hogy egy Kossuth-díjas táncos és egy megasztáros is szerepelni fog az előadásban.