Rodman szerint Madonna közepes az ágyban

2005.07.11. 16:25
A kosaras fenegyerek a kilencvenes években majd egy évig randizgatott a popdívával, és azt állítja, Madonna nem rossz az ágyban, de nem ez volt élete legjobb numerája.

Dennis Rodman nem nyilatkozott túl hízelgően a popsztár szeretői képességeiről. A botrányhős kosarascelebritás az MTV TRL című műsorában úgy fogalmazott: "Oké volt, de semmi különös." A 203 centis kosarast annak idején, 1993-ban Madonna szedte fel: az énekesnő egész egyszerűen kijelentette: "Te velem alszol, az én szobámban."

Inkább az ágyban, mint a magnóban

Rodman és a nála két fejjel kisebb Madonna nemcsak vertikálisan nem bizonyult összeillő párnak: a kosaras szerint az énekesnő szar zenét csinált. "Nem hiszem, hogy egy szinten mozogtunk volna. Jól éreztük magunkat együtt, de semmi több. Mondtam neki, hogy fos a zenéje, de az ágyban jó volt vele" - nyilatkozott Rodman.

Madonna, alias Louise Veronica Ciccone első férje Sean Penn volt, akivel azonban inkább botrányaik, mintsem példás házaséletük miatt kerültek címlapokra. 1989-ben házasodtak össze, ám mindössze négy évig tartott a holtomiglan-holtodiglan, amiért Penn a sajtót hibáztatja.

Botránymentes Anglia

A sikertelen házasság után Madonna ágyában a legkülönbözőbb hírességek és nem hírességek fordultak meg. Így fordulhatott elő, hogy első gyermeke, Lourdes nem mástól, mint fitneszedzőjétől származik. A rengeteg botrány után lenyugodott, és 2000-ben feleségül ment Guy Richie rendezőhöz, akihez Angliába költözött. Fiuk, Rocco már öt éves.

Rodman is filmezéssel próbálkozik: a "Coming Attractions" című vígjátékban játszik, melyet jövő tavasszal mutatnak be. Második életrajzi ihletésű könyve, A Féreg visszatér pedig szeptemberben jelenik meg.