horoszkóp

Madonna egymillió forintos parkolóbírságnál tart

2005.09.30. 14:43
Madonnát egyáltalán nem érdekli, hogy minden egyes alkalommal megbüntetik heti kétszeri konditeremlátogatásakor, mert tilosban parkol, írja a Daily Mail.

A popsztár limuzinja rendszeresen közvetlenül a londoni edzőterem előtt, a járda mellé festett sárga csíkon parkolva várja Madonnát, ahol a szabályok szerint nem lenne szabad várakozni, mesélték szemtanúk a Daily Mailnek. Természetesen a szabálytalan manővert nem mulasztják el büntetőcédulával jutalmazni a lelkiismeretes angol rendőrök. Az énekesnő sofőrje is ismeri a kreszt, de tehetetlen munkaadójával szemben.

A sofőr ideges

"Hetek óta figyeljük, hogyan büntetik meg minden egyes alkalommal" - idézi fel élményeit a Mailnek egy környékbeli lakos, - "szerencsétlen sofőr, mostanában már roppantul ideges az egész miatt. Azt szokta mondani a büntetéseket kirovó rendőröknek, hogy tudja, hogy tilos helyen áll, de nem állhat máshova, meg azt is, hogy ha mindenáron meg akarják bírságolni, akkor csinálják, csak tűnjenek el minél gyorsabban" - érez együtt a nehéz sorsú limósofőrrel a szemtanú. Madonna hol hetes BMW-jével, hol Audi A8-asával, hol Mercedes Maybachjával jár a konditerembe, a rendőrök szerint már tavaly augusztus óta rendszeresen parkol kedvenc sárga felfestésén.

Az énekesnő pontosan az ilyen esetek elkerülése végett kezdett korábban kerékpárral járni az edzőterembe, de lovasbalesete óta újra ragaszkodik limuzinjához. Jó hír lehet azonban az, ha az Madonna időben befizeti a bírságokat, akkor a hatóságok csak esetenként 50 fontot (húszezer forintot) kérnek tőle szabálysértésenként, ha azonban a határidőket is olyan könnyedén kezeli, mint a parkolási szabályokat, akkor a teljes büntetési összeget, 100 fontot lesz kénytelen befizetni alkalmankként a díva, aki eddig mintegy 2500 fontnyi (körülbelül egymillió forint) büntetést halmozott fel az elmúlt hetekben.