horoszkóp

Timberlake letolta a nadrágját Madonnának

2008.03.11. 18:50
Justin Timberlake megható beszéddel köszöntötte a rock and roll halhatatlanjai közé lépő Madonnát, szerinte a popikon olyan, mint egy fenékbe lőtt vitamininjekció: mindig szükségünk lesz rá. Az avatási ceremónián az énekes bevallotta, honnan a költői hasonlat: szerinte élete legszebb napja volt, amikor Madonnától B12-injekciót kapott a fenekébe.

Madonna is tagja lett a rock and roll halhatatlanjainak. A többi díjátadónál jóval oldottabb hangulatú beiktatási ceremóniára New Yorkban került sor, a popkirálynőt legújabb albumának producere, Justin Timberlake köszöntötte, aki nem is akárhogyan tisztelgett Madonna előtt. A zenész a The Sun riportja alapján egy igazán megható, sztorizgatásba hajló beszéddel és egy meglepően költői hasonlattal készült az estére, amelyen a Like a Virgin című klasszikus Madonna-sláger előadásával Iggy Pop és a The Stooges is lerótta tiszteletét a popikon előtt.

Az vagy nekünk, mint...

Justin Timberlake Madonna előadóművészi és zenészi kvalitásait méltatva egy közös történetet elevenített fel, amely nemcsak azt mutatja, hogy Madonna megehetősen talpraesett, hanem arra is emlékeztet, legelborultabb hóbortjaival is képes divatot teremteni. Timberlake ugyanis azt mesélte el, hogyan döfött egy B12-vitaminos injekciós tűt a fenekébe a díva, amikor egy felvétel során fáradtságra panaszkodott.

"Egyszer Londonban volt közös stúdiófelvételünk. Nem éreztem jól magam, mire ő megkérdezte, kérek-e egy B12-injekciót. Aztán a táskájából előhúzott egy csomag B12-fecskendőt és azt mondta, "le a gatyával!". Azt sem tudtam, mit mondjak, csak letoltam a nadrágomat, ő pedig beadta nekem az injekciót. Ez volt életem legszebb napja. Madonna mindig is ez marad számunkra: egy löket a fenék, amikor igazán szükségünk van rá"- zárta a beszédét Timberlake.

Madonna egyébként a szúrásban is abszolút trendteremtőnek számít: a B12-t állítólag fáradtság ellen szokta beadni magának, de előszeretettel fecskendezi a vitaminokat színészek és táncosok fenekébe is, ugyanis állítólag nagyon ügyesen ad be injekciót.

"Elkaplak!"

Timberlake arról is beszélt, a popiparban mindenki Madonnára szeretne hasonlítani. "Nagyon sok wannabe-Madonnát ismerek, néhányukkal randiztam is, de belőle csak egyetlen létezik. De azért csókolózott ő olyannal is, aki nekem nem volt meg. Persze Sean Pennre gondolok" - utalt Timberlake a poptörténeti legendává váló Madonna-Britney Spears és Christina Aguilera nyelves csókjára.

Madonna egyébként jól fogadta Timberlake beszédét, majd miután viccesen azzal fenyegette meg Timberlake-et, hogy emiatt még megkapja a magáét, arról kezdett el sztorizgatni, hogyan szedett be extasy tablettákat első dalának producerével vagy hogyan füvezett egy újságíróval. Madonna persze megköszönte a támogatást azoknak, akik kitartottak mellette, de azoknak is háláját fejezte ki, akik kételkedtek abban, hogy valaha is sikeres lesz.