horoszkóp

Madonna dokumentumfilmet rendez

2005.11.29. 18:33
A popdíva olyan jól érezte magát a legutóbbi róla szóló dokumentumfilm készítésekor, hogy elhatározta a következőt ő rendezi, hiszen már jól látja hogy megy ez. Lourdes és Rocco meg mehetnek a színpadra.

Madonna egyelőre a slágerlisták élén, de mihelyst megkopik a fénye - ha ez szóba jön egyáltalán, mint lehetőség - valakinek át kell adja a trónt. A legjobb persze, ha családon belül marad a korona és erre minden esély megvan, mivel kilenc éves lánya, Lourdes a mama szerint már most szépen énekel és táncikál.

Minisztárok

Madonna úgy véli, a sors is azt akarja, hogy a gyerekei is a szórakoztatóiparban találják meg a helyüket, írja az Ananova híroldal. Az énekesnő a Channel 4 tévécsatornán, Dermot O'Leary műsorában elárulta, Lourdes és Rocco is rettentő muzikális.

"Lola egész jól énekel és hihetetlen balerina" - áradozott gyermekéről a díva, majd hozzátette, hogy ettől függetlenül a kislány még mindig megrémül, ha hírességekkel találja magát szemben. "A Harry Potter premierjén Lolának ki kellett mennie és a mosdóban összefutottunk Hermionéval, aki pont kezet mosott. Erre persze elállt a lélegzete, nyikkani sem mert."

Szerepcsere

Madonna mindeközben a kamera másik oldaláról is megpróbálja bevenni a filmipart, rendezői babérokra tör. A Channel 4 tévéadó egy dokumentumfilmet készített az életéről, "Elárulok egy titkot" címmel, azóta lépten-nyomon arról beszél, hogy ő is szeretne rendező lenni, mint férje, Guy Ritchie.

"Nagyon szeretnék filmet rendezni. Teljes erőből belevetettem magam ebbe a dokumentumfilmbe és egy csomót tanultam a filmkészítésről és az elbeszélésről. A következőt magam rendezem."

Madonnát továbbra sem tántorították el a filmezéstől a kritikák, amelyek élesen támadták az 1980-as években a Sanghai meglepetésért, a Kétségbeesve keresem Susanért, majd a férje, Guy Ritchie rendezte 2002-es Hullámhegyért. Egyetlen viszonylagos sikert aratott filmje talán az Evita volt, de az is csak azért, mert abban inkább énekelt és ritkábban játszott.