horoszkóp

Madonna megint hozzáment Guy Ritchie-hez

-b-
2005.01.04. 15:41
A popénekesnő világkörüli turnéja után megújította hitvesi esküjét nála tizenegy évvel fiatalabb férjével. A karácsonyi titkos ceremónia a Kabbala előírásainak megfelelően zajlott.

A negyvenhat éves popénekesnő és Guy Ritchie angol filmrendező négy évvel házasságkötésük után titkos ceremónián fogadtak ismét örök hűséget egymásnak.

Gyűrű karácsonyra

#alt#
Madonna és Guy Ritchie
Madonna és férje angliai, ashcombe-i birtokukon váltottak ismét gyűrűt, a szertartás a Kabbala előírásainak megfelelően zajlott, nyilatkozta a pár közeli barátja az angol Sun bulvárlapnak. "Karácsony nagyon különleges időszak számukra, hiszen négy éve december 22-én házasodtak össze" - véli a barát. Annak idején a skót felföldön található Skibo kastélyban tartották a ceremóniát.

A 35 éves Ritchie egy százezer angol font értékű gyűrűvel lepte meg nejét, melyet a párizsi Fred ékszerész készített, Madonna pedig egy olyan gyűrűt húzott férje ujjára, melyet több, mint hat hónappal ezelőtt rendelt meg neki.

Még közelebb

A lap szerint a pár egy rendkívül fárasztó és feszültségekkel teli év után döntött esküjük megújítása mellett: a filmrendező parkolópályára tette karrierjét, és munka helyett inkább nejét kísérte annak 55 állomásos koncertturnéján. "Madonna és Guy most közelebb vannak egymáshoz, mint eddig bármikor" - nyilatkozta névtelen barátjuk a lapnak.