Madaras Norbert nem tervez modellkarriert

2004.08.11. 12:46
Az olimpiai vízilabdacsapat játékosa új weboldalán osztja meg gondolatait rajongóival. A fiatal sportoló nem szívesen nyilatkozik magánéletéről, de annyit elárult, hogy boldog párkapcsolatban él. Madaras sportkarrierjét nem akarja majd edzőként folytatni, és a modellkedés sem vonzza, bár kapott már felkéréseket. A Velvet mindenesetre gazdag képanyagú galériákban reménykedik.
"Madaras Norbert online. A honlap hamarosan indul. Látogass vissza később!" - csigázta az érdeklődést pár napja még a www.madarasnorbert.hu weboldal, ami a szövegen kívül csak egy szerény mosolyú fotót tartalmazott. A vízilabda csapatsport, és bár Magyarországon egyben a sikersportágak egyike, a csapattagokat nemcsak sportteljesítményük, de látványos megjelenésük okán is előszeretettel tárgyalja a média. Az azonban egyelőre nem jellemző, hogy pólósaink saját weboldallal tűnnének fel a hálón.

Nem ego-site

Madaras Norbert egyébként sem egy narcisztikus típus, magától nem merült volna fel benne egy saját weboldal gondolata. "Az utóbbi egy évben elég sokat foglalkozom az internettel, de nem gondoltam rá, és egyedül nem is tudtam volna összerakni egy oldalt. Az ötlet egy geyza becenevű szurkolótól származik, akit még volt csapatom, a Vasas szurkolójaként ismertem meg, és a megvalósítás is az ő munkáját dícséri." - mondta el nekünk telefonon a pólós.

Az oldalon a Madarasról szóló információk mellett a vízilabdával kapcsolatos fontos hírek, események is helyet kapnak majd, de ez még csak a kezdet: "A sok hasznos infó mellett lesznek játékok, vendégkönyv, később pedig tervezünk chat-et is, ahol én is feltűnnék néha, ahogy csak az időm engedi. Egyelőre úgy tervezem, hogy addig is kisebb írásokkal, szövegekkel magam is hozzájárulok majd a tartalomhoz. Nem okvetlenül cikkekre kell gondolni, inkább gondolatok, hangulatok lesznek ezek." - mondta el pólós a Velvet újságírójának, aki a meghatározás alapján gyanút fogott. "Igen, tulajdonképp nevezhetjük blognak is." - ismeri el Madaras, aki tisztában van a net eme képződményével, sőt maga is olvasott már ilyet, bár inkább a vízilabdával kapcsolatos témák érdeklik.

Rajongók on- és offline

Tekintse meg képeinket!
A vendégkönyvvel és az interaktív lehetőségekkel persze nyilván itt is megjelennek majd a rajongók. "A pozitív visszajelzés mindig jólesik" - mondja el a a pólós, aki elővigyázatosan azért moderálást is tervez a vendégkönyvbe az esetleges tolakodó vagy rosszindulatú megjegyzések kiszűrésére. Reményei szerint azonban erre nem igazán lesz szükség, hiszen eddigi tapasztalatai alapján úgy látja: "A való életben nem terhelő, az egészséges szinten belül van a rajongók jelenléte" - térünk át a netről a valóságos világba. Persze nem kihagyható a kérdés: barátnője hogy viseli a meccsek utáni fellelkesült hölgykoszorút? "Azt hiszem jól" - mosolyog Madaras - "de ha nem így volna, akkor sem lehetne mit tenni ez ellen." - fedi fel a sportolói lét árnyoldalait.

Egyelőre nem tervez

Magánéletéről mindazonáltal csak szűkszavűan nyilatkozik: annyit még megtudhatunk, hogy a szerencsés hölgy teljesen civil, nem kapcsolódik a sport világához. "Egy éve ismerjük egymást, 9 hónapja vagyunk együtt, de további tervekről korai volna még beszélni." - hárít egy gentleman diszkréciójával a sportoló.

Ha párkapcsolatáról nem is, de sportolói pályafutása utáni terveiről azért megkérdeztük Madarast: "Sose lehet biztosan tudni, meddig csinálhatja valaki ezt a sportot: külön dolog, ki meddig szeretné, és hogy a teste meddig hagyja. Én úgy tervezem, még hat-hét évig tudom magas szinten űzni, de nem hiszem, hogy aztán edzősködéssel folytatnám. Sportolóként látom azt az oldalt is, és nem vonz - azt hiszem, valami változatosságra vágyom." - véli a friss közgazdászdiplomával rendelkező sportoló, aki egyelőre nem tudja még, mihez fog kezdeni, de úgy érzi, hogy sportpályafutása után mindenképp valami teljesen más, civil foglalatosság után fog nézni: "A diploma fontos, de nem biztos, hogy okvetlenül ezen a pályán is fogok elhelyezkedni. Annyi minden történhet még hat év alatt..."

A modellkedéshez szégyellős volna

"Lehetne például fehérneműmodell" - rezeg a Velvet közös tudatalattijában, de Madaras hamar letöri az ábrándokat. "Megvan bennem az egészséges hiúság, és volt is már modellmunka-felkérésem, de nem hiszem, hogy ez igazán nekem való volna." Alapjában nincs kifogása az ellen, amikor külseje okán kerül reflektorfénybe, hisz a pozitív visszajelzések mindenkinek jólesnek, "de ettől még nem lövök több gólt" - mutat rá a lényegre. Így aztán a művészi aktfotókra is várniuk kell a rajongóknak, bár ennek okát a fiatal pólós leginkább azzal magyarázza, hogy túlságosan szégyellős volna ilyesmihez. Igaz, aztán hozzáteszi: "egyelőre."

Vissza a jelenbe

Most azonban mindenképp az olimpia a legfőbb napirendi pont az életében. A férfi vízilabda-csapat csütörtökön indul Athénba, vasárnap pedig Szerbia-Montenegró ellen játsszák az első meccset, akikről még a Velvet újságírója is tudott annyit, hogy erős csapat. "Persze, hogy nyerni szeretnénk, ezt másmilyen hozzáállással nem is lehetne csinálni. De nemcsak ellenük - mindenki ellen." - fogalmaz ambíciózusan Madaras.
Ezzel mindenképp csak egyetérteni tudunk.