horoszkóp

Madonnánál még szex közben is ott a mobil

2008.04.02. 17:06
Az énekesnő nem unatkozik férje mellett, hiszen Guy Ritchie igazi kihívást jelent számára, ráadásul a szex is fergeteges. Unalmas perceikben pedig mobiltelefonjukat nyomkodják a hitvesi ágyban. A 49 éves énekesnő egyébként szigorú edzéstervének, valamint étrendjének köszönheti jó alakját, és csak a brit édességek miatt esik néha kísértésbe.

Az énekesnő az Elle magazinnak adott interjújában is cáfolta, hogy házassága Guy Ritchievel romokban hever. Állítása szerint még mindig csodálatos a szex férjével. Igaz, a hitvesi ágyban mindig ott van velük mobiltelefonjuk, ám ez nem zavarja meg őket abban, hogy néha hancúrozzanak egyet. „Ez nem jelenti azt, hogy nincs romantika az életünkben, egyszerűen csak így praktikus. Szerintem nagyon sok pár viszi magával az ágyba a mobilját” – nyilatkozta a 49 éves celeb, aki néha az éjszaka kellős közepén is jegyzeteket készít, hogy reggelre ne felejtse el csodás ötleteit.

Madonna azt is megindokolta, hogy miért pont Guy Ritchie-re esett a választása. „Guy nehéz eset. De szükségem van a kihívásra, különben unatkoznék. Nem mindig ért egyet azzal, amit csinálok, de neki is vannak olyan tulajdonságai, amiktől jobb lenne, ha megszabadulna.” Az énekesnő szerint férje például szeretné, ha kicsit háttérbe szorítaná férfias énjét, aminek ő megpróbál eleget tenni, persze csak mértékkel. „Megtanultam, hogyan legyek simulékonyabb, sebezhetőbb, és hogyan érezzem magam így is jól a bőrőmben." Madonna egyébként nem érti, hogy a bulvárlapok miért érdeklődnek annyira házasélete iránt. „Posh és Becks sokkal érdekesebb. Talán még Camilla és Károly herceg is.

Nem unatkoznak egymás mellett

A celeb arra a kérdésre is válaszolt, hogy miként tartja magát ilyen jó formában. Az énekesnő, aki állítólag szívesen lövi magát vitamininjekciókkal, elmondta, bizony nem könnyű Madonánnak lenni, keményen megdolgozik azért, hogy meghazudtolja korát. A jóga mellett úszik, súlyzózik, biciklizik, Pilates gyakorlatokat végez, és a különböző fitneszgépek megszállottja. Hozzátette, a makrobiotikus étrendet követi, alig iszik alkoholt, kerüli a napfényt és hisz az oxigénes arckezelésben. Saját bevallása szerint csak a Nagy-Britanniában kapható édességek láttán esik kísértésbe. Az énekesnő emellett elismerte, hogy más kérdéseket illetően sem olyan tökéletes, mint gondolnánk. „Ott van a karrierem, és a családom. Ez bizony kemény munka, az életem egyik területén mindig hibázok egy kicsit.”